Κάποιος να τη σταματήσει, δεν είναι ιδιοκτησία της το κράτος! – Νέες προσλήψεις από το παράθυρο (εγγραφα)

Η “αυτοκρατόρισσα” διοικήτρια της ΥΠΕ Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη, αγνοώντας κάθε γραπτό και άγραφο νόμο, συνεχίζει να προκαλεί, αγνοώντας όχι μόνο τη δημόσια κριτική αλλά και το “τράβηγμα των αυτιών” από το υπουργείο Υγείας όπου έχουν φτάσει τα καμώματά της. Ακόμα και αυτή την ώρα συνεχίζει να υπογράφει προσλήψεις από το παράθυρο, γεμίζοντας τις δομές δημόσιας Υγείας της Κρήτης, όχι με γιατρούς και νοσηλευτές, αλλά με φύλακες, νυχτοφύλακες, γενικών καθηκόντων ακόμα και… βοηθούς καθαριότητας! Είναι προφανές ότι πρόκειται για ρουσφετολογικές προσλήψεις, που ουδεμία σχέση έχουν με την ενίσχυση των υγειονομικών μονάδων, ενώ πολύ συχνά οι προσλαμβανόμενοι καταλήγουν να κάθονται σε κάποιο γραφείο, διακηρύσσοντας ότι έχουν “δόντι”…

Η κ. Μπορμπουδάκη, που έκανε την πανδημία ευκαιρία για να καταπατήσει κάθε γραπτό και άγραφο νόμο, χρησιμοποιώντας τις διατάξεις για τις έκτακτες συνθήκες προκειμένου να κάνει εκατοντάδες προσλήψεις από το παράθυρο (ακόμα και την αδερφή της προσέλαβε!), να δώσει χωρίς διαδικασία έργα και εργολαβίες πολλών εκατομμυρίων ευρώ, να διώξει από τη θέση του όποιον υπηρεσιακό τής στεκόταν εμπόδιο στις αυθαιρεσίες της, έχει καταγγελθεί από το σωματείο των εργαζομένων στη ΔΥΠΕ για την αλαζονική της συμπεριφορά αλλά και για το γεγονός ότι προσέλαβε από το παράθυρο σχεδόν… άλλη μια ΔΥΠΕ!

Παρά τις συνεχείς αποκαλύψεις του Candiadoc για τις αυθαιρεσίες της (δείτε στη συνέχεια), τις καταγγελίες του σωματείου των εργαζομένων, τις αντιδράσεις μέσα στην ίδια τη ΝΔ και το υπουργείο για τις “αυτοκρατορικές δράσεις” της, αλλά και την ακύρωση από τα αρμόδια όργανα διαδικασιών για απευθείας αναθέσεις, συνεχίζει απτόητη!

Τις τελευταίες ημέρες υπέγραψε άλλες περίπου 20 αποφάσεις για προσλήψεις φυλάκων, νυχτοφυλάκων, γενικών καθηκόντων κλπ, συνεχίζοντας την προκλητική και ανεξέλεγκτη στάση της. Και αυτό συμβαίνει σχεδόν κάθε μήνα!

Δείτε μερικές από τις αποφάσεις για τον Ιούλιο:

Δείτε επίσης μόνο ενδεικτικά:

Έτσι “ενίσχυσαν” το ΕΣΥ στην Κρήτη: Προσλήψεις κλητήρων, φυλάκων, γραμματέων ή αδερφών, αλλά ελάχιστων γιατρών!

Η κρίση ως ευκαιρία για τους “αρίστους”: Όταν η ΔΥΠΕάρχης Κρήτης διόρισε στη ΔΥΠΕ την αδελφή της… (έγγραφα) 

ΥΠΕ Κρήτης: Πάρτι “αρίστων” με αναθέσεις σχεδόν 8 εκατ. € χωρίς διαφάνεια, στο όνομα του covid! (έγγραφα)

ΥΠΕ Κρήτης: Αχαλίνωτη… η “άριστη” διοικήτρια!- Νέες απευθείας αναθέσεις εκατοντάδων χιλιάδων €! (έγγραφα)

 Χουβαρντού…η διοικήτρια της ΥΠΕ Κρήτης!- Άλλο 1,7 εκατ. € με ανάθεση στην ίδια εταιρεία που προμήθευσε τα “χρυσά γάντια”!

 Πώς η ΥΠΕ Κρήτης αγόρασε γάντια πιο ακριβά κι από τη λιανική και 400% πάνω από το Παρατηρητήριο! (έγγραφα)

ΥΠΕ Κρήτης: Ήρθε ο πρώτος “λογαριασμός” για το “πάρτι”- Ακυρώθηκαν αποφάσεις ανάθεσης και διαδικασίες εκτός νόμου! (έγγραφα)

Διοικήτρια… “αυτοκρατόρισσα”! – Σφοδρή καταγγελία των εργαζομένων της ΥΠΕ Κρήτης για τα έργα και τις ημέρες της!

Πώς “ενισχύει” το ΕΣΥ η ΥΠΕ Κρήτης: Ακόμη προσλαμβάνει από το παράθυρο γραμματείς και κλητήρες! (έγγραφα)

 Έσπασε τα ρεκόρ προσλήψεων η διοικήτρια της ΥΠΕ Κρήτης: Προσέλαβε… μια ακόμα ΥΠΕ!- Η απίστευτη καταγγελία των εργαζομένων

Η διοικήτρια της ΔΥΠΕ Κρήτης – είχε διορίσει ακόμα και… την αδερφή της- συνεχίζει τις μαζικές προσλήψεις, από το παράθυρο!

ΔΥΠΕάρχης Κρήτης: Παρά τον σάλο, συνεχίζει τις προσλήψεις στο γραφείο της χωρίς καμιά, διαδικασία! (έγγραφα)

ΔΥΠΕάρχης Κρήτης: Κόβει “κεφάλια” μη αρεστών στελεχών!- Στη Βουλή οι αυθαιρεσίες της- Καταγγελία από το σωματείο της ΥΠΕ

Η αλαζονική “απάντηση” της διοικήτριας της ΔΥΠΕ Κρήτης στις νέες αποκαλύψεις για τα “κατορθώματά” της

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Κάποιος να τη σταματήσει, δεν είναι ιδιοκτησία της το κράτος! – Νέες προσλήψεις από το παράθυρο (εγγραφα)”

  1. Panagiotis Kasapakis

    Το κοριτσακι βρίσκει και τα κανει! Για να ειχαμε κανενα σοβαρο υπουργείο….και σου λεγα εγω! Ουτε θυρωρό στην ΔΥΠΕ δεν θα την ειχαν !!
    Καμια απο τις δρασεις που κανει δσν ειναι δικη της.
    Ολα προέρχονται απο τη κεντρική εξουσία κι αυτη βγαζει τις φώτο!
    Οι φελοι επιπλέουν!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί