ΟΑΣΘ: Σε 10ήμερη αργία οδηγός που κατήγγειλε ότι κυκλοφορούν λεωφορεία χωρίς χειρόφρενο!

Σε 10ήμερη αργία τέθηκε από τη διοίκηση του ΟΑΣΘ ο οδηγός που μέσω των κοινωνικών δικτύων αποκάλυψε ότι στους δρόμους της Θεσσαλονίκης κινούνται λεωφορεία χωρίς χειρόφρενο!

Αδιάψευστος μάρτυρας το βίντεο που αναρτήθηκε στις 31 Μαΐου.

Σχολιάζοντας την πρωτοφανή αυτή απόφαση του ΟΑΣΘ, ο Χρήστος  Γιαννούλης, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αναπληρωτής Τομεάρχης Μεταφορών, τόνισε τα ακόλουθα:

«Είναι προφανές ότι η διοίκηση του ΟΑΣΘ και συγκεκριμένα ο ανεκδιήγητος Πρόεδρος του Γιώργος Σκόδρας, ενοχλήθηκε από την αλήθεια που βγήκε στην επιφάνεια.

Ενοχλήθηκε που θόλωσε η πλασματική εικόνα που παρουσίαζαν τόσο ο ίδιος όσο και ο πολιτικός του προϊστάμενος Κώστας Καραμανλής για τον Οργανισμό.

Συνεχίζοντας τις εκδικητικές του πρακτικές ο κύριος Σκόρδας, που συγκεντρώνει πλέον όλες τις αρμοδιότητες, ως το μοναδικό εκτελεστικό μέλος του Διοικητικό Συμβουλίου, επιχειρεί να φιμώσει κάθε φωνή που αμφισβητεί την εικονική πραγματικότητα που παρουσιάζει για τον ΟΑΣΘ.

Αποδεικνύει για άλλη μία φορά πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να μην χαλάσει το αφήγημα του, για να μπορεί να στρώσει το χαλί για την ιδιωτικοποίηση του ΟΑΣΘ».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί