Εδώ ο “κόσμος καίγεται” αλλά ο Μητσοτάκης είναι ξανά διακοπές! (φωτο)

Αδιόρθωτος ο πρωθυπουργός, καθώς  δεν χάνει με τίποτα την ευκαιρία να φύγει από το κλεινόν άστυ και να απαλλαγεί από τις ευθύνες του. Δεν έχουν περάσει λίγες μέρες μετά την προειδοποίηση στους υπουργούς του ότι “οι πολίτες θα πάνε διακοπές, εμείς όχι”, εντοπίστηκε ξανά σε… διακοπές! «Οι πολίτες μπορεί να σκέφτονται ήδη τις διακοπές τους, εμείς πάλι όχι γιατί οι μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης δεν προβλέπεται να κάνουν διακοπές ούτε φέτος» προειδοποιούσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο στις 23 Ιουνίου. Και όλα αυτά την ώρα που η χώρα είναι Προ των Πυλών για να αντιμετωπίσει το νέο κύμα της πανδημίας.

Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός του Newsbomb  (όπως αναφέρει) τον εντόπισε μαζί με τη σύζυγό του, να παραθερίζουν στα Καλύβια της Τήνου. Όπως αναφέρει  στο ρεπορτάζ του το Newsbomb:  «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι λάτρης του νησιού και διατηρεί εξοχικό στη συγκεκριμένη περιοχή και όποτε του παρουσιάζεται κάποιο κενό στο «φορτωμένο» υποχρεώσεις πρόγραμμά του, ταξιδεύει στην αγαπημένη του Τήνο. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα μαζί του ήταν ο Δήμαρχος Αθηναίων με την σύζυγό του όπως και η Ντόρα Μπακογιάννη. 

Ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του απόλαυσαν το μπάνιο τους και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με λουόμενους, ενώ δεν ήταν λίγοι και εκείνοι οι οποίοι ζήτησαν φωτογραφίες…». 

photo

Άλλωστε τι ανάγκη έχει ο πρωθυπουργός για να μην μπορεί να κάνει διακοπές και να ρίχνει τις ευθύνες αλλού; Άλλωστε επί 4 χρόνια  υποβάλλει ψευδές πόθεν έσχες όπως αναφέρει σε αποκλειστικό ρεπορτάζ του το Documento, οπότε είναι μαθημένος να κάνει πλούσια ζωή και να φεύγει στα κλεφτά… όποτε του αρέσει!

Πηγή: Κουτί Πανδώρας

Σχετικά Άρθρα

2 Thoughts to “Εδώ ο “κόσμος καίγεται” αλλά ο Μητσοτάκης είναι ξανά διακοπές! (φωτο)”

  1. Δήμος Σθένης

    Διαμαρτύρομαι! Δικαιούμαι να διαμαρτυρηθώ για την παραποίηση των λόγων! Στο λόγο μας δεν λέμε: “εδώ ο κόσμος καίγεται κι ο Μητσοτάκης πάει διακοπές”! Λέμε: “Εδώ ο κόσμος καίγεται και το … μητσοτακέικο χτενίζεται”! Βέβαια ούτε αυτό το λέμε έτσι ακριβώς. Άλλη λέξη βάζουμε να χτενίζεται αντί της λέξης “μητσοτακέικο”, αλλά είτε αυτήν είτε την άλλη λέξη χρησιμοποιήσουμε δεν είναι ένα και το αυτό;

  2. εργαζόμενη γυναίκα

    Δεν πήγανε στα βαφτίσια των Μπαλατσινών στην Πάτμο; Σαν ηλίθιοι ασχολούνται με γάμους και βαφτίσια τη στιγμή που η κρίση του κορωνοϊού είναι εδώ, απλά δόθηκε το σύνθημα να την αγνοήσουν όλοι μέχρι να θεριέψει. Έγραψε και άρθρο ο Κικίλιας, του οποίου η κεντρική ιδέα ήταν “εμβολιαστείτε τάχιστα”. Εμείς εμβολιαζόμαστε, αλλά αυτό δεν λύνει όλα τα θέματα και κυρίως τα εργασιακά… Και εμείς δεν είμαστε Μπαλατσινούδες και Μαρέβες που λύνουμε το βιοποριστικό θέμα με γάμους. Βρίσκουν ένα βλάκα και μετά παριστάνουν και τις καριερίστριες.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί