«Κάθε γυναίκα, κάθε άντρας έχουν το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση του σώματός τους»

«Την ιστορία της κοπέλας που ασελγούσε πάνω της ο πατέρας της και στη συνέχεια αστυνομικός, δεν πρέπει να τη δούμε ως μεμονωμένο συμβάν, αλλά ως συλλογικό τραύμα», σχολίασε με δήλωσή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή τη συγκλονιστική ιστορία της 19χρονης από την Ηλιούπολη.

«Κάθε γυναίκα, κάθε άντρας έχουν το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση του σώματός τους. Από εκεί ξεκινάει η Δικαιοσύνη», καταλήγει ο Αλέξης Τσίπρας.

Να θυμίσουμε ότι βαρύτατες κατηγορίες απήγγειλε ο Εισαγγελέας σε βάρος του υπό απόλυση 39χρονου αστυνομικού και του πατέρα της 19χρονης, η οποία χθες κατήγγειλε πως ο ένστολος την εξανάγκαζε να εκδίδεται σε σπίτι στην Ηλιούπολη ενώ ο πατέρας της την βίαζε επί σειρά ετών.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων ασκήθηκε ποινική δίωξη για συνολικά 14 αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος, ενώ οι δικαστικές Αρχές εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης εναντίον τρίτου προσώπου που εμπλέκεται στην υπόθεση , το οποίο φαίνεται να ήταν συνεργός του αστυνομικού που με την βία, σύμφωνα με την καταγγέλουσα, την εξέδιδε.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “«Κάθε γυναίκα, κάθε άντρας έχουν το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση του σώματός τους»”

  1. έκανε τάμα στο Θεό Χρήμα

    Αυτοδιάθεση είναι και το να πουλήσεις τον εαυτό σου στην ασφάλεια ενός γάμου… Το σωστό πρότυπο όμως είναι η κοπέλα που μορφώνεται και πετυχαίνει κάτι με την αξία της. Αυτοδιάθεση είναι και η εκπόρνευση π.χ. Μπαλατσινού και όμοιές της, όμως δεν πρέπει και να είναι πρότυπα.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί