Έχουμε την επιτελικότερη κυβέρνηση του κόσμου

Τις τελευταίες ημέρες παρουσιάζεται στη χώρα μεγάλη αύξηση κρουσμάτων λόγω της μετάλλαξης Δέλτα, αλλά και των συνθηκών που επικρατούν μετά το άνοιγμα του τουρισμού.

Το ισοζύγιο εισαγωγών – εξιτηρίων στα νοσοκομεία έχει γίνει πάλι αρνητικό. Είμαστε μπροστά στο τέταρτο κύμα και η κυβέρνηση, αντί να ενισχύσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας που έφτασε στα όρια της αντοχής του με τα δύο προηγούμενα κύματα, μελετά πώς θα συγχωνεύσει νοσοκομεία και θα κλείσει νοσηλευτικές μονάδες.

Ο Κικίλιας εξαγγέλλει 4.000 προσλήψεις νοσηλευτών και την ίδια στιγμή γίνεται γνωστό ότι άλλοι 16.000 πρόκειται να αποχωρήσουν από το ΕΣΥ το φθινόπωρο επειδή λήγει η σύμβασή τους.

Δεν πρόκειται για ανικανότητα. Πρόκειται για μια κυβέρνηση που περιφρονεί βαθύτατα την κοινωνία. Που καταφεύγει τιμωρητικά σε μέτρα διαχωρισμού εμβολιασμένων – ανεμβολίαστων, αντί να ενισχύσει αποφασιστικά, με την πειθώ, το εμβολιαστικό της πρόγραμμα.

Που αναθέτει τους ελέγχους στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων καλώντας τους να υποκαταστήσουν τις αρχές και να πλακωθούν με τους πελάτες τους. Που απειλεί, διά του Άδωνι Γεωργιάδη, τον κόσμο της εστίασης ότι θα πεινάσει στο επόμενο lockdown αν δεν κοιτάξει τώρα να συμμορφωθεί με τα παράλογα μέτρα.

Που τα βάζει πότε με τους νέους, πότε με τους υγειονομικούς, πότε με τους επιφυλακτικούς στον εμβολιασμό και πότε με την αντιπολίτευση για να δικαιολογήσει το μπάχαλο που έχει προκαλέσει. Που δεν ξέρει τι ακριβώς μέτρα πήρε με τις μάσκες.

Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση. Γιατί δεν τους ενδιαφέρει.

Αυτά που τους ενδιαφέρουν τα έκαναν. Κανόνισαν με 450 υπερωρίες τον χρόνο να μην ανοίξει ούτε μία θέση εργασίας, την ώρα που η ανεργία καλπάζει.

Και κοιτάζουν πώς θα μας φορτώσουν 75 δισ. μέτρα στην επόμενη εικοσαετία για να χρηματοδοτήσουν το ασφαλιστικό τους. Έχουμε την επιτελικότερη κυβέρνηση του κόσμου.

Από το κύριο άρθρο της “Αυγής”

One Thought to “Έχουμε την επιτελικότερη κυβέρνηση του κόσμου”

  1. πολύ αργά για εμβόλια...

    Αυτό που απεργάζονται είναι να πτωχεύσουν τους Έλληνες, να πάρουν τις περιουσίες τους και να τις δώσουν στους Άθλιους του Βίκτωρος Ουγκώ και στους πλούσιους ξένους. Ήδη περιμένοντας τα εμβόλια πολλοί πτώχευσαν και έμειναν άνεργοι… Και τώρα φέρανε τα εμβόλια και νομίζουν ότι κάτι έκαναν.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί