Αυτός είναι ο αστυνομικός που εξέδιδε τη 19χρονη στην Ηλιούπολη – Ο βίος και η πολιτεία του

Είναι ο αστυνομικός που κατηγορείται πως άρπαξε την άτυχη 18χρονη γυναίκα, την φυλάκισε, την εξέδιδε και την κακοποιούσε.

Για περίπου δύο μήνες ο 39χρονος που υποτίθεται ότι ήταν υπερασπιστής του νόμου έγινε ο πιο σκληρός παραβάτης του. Θύμα του ένα ανυπεράσπιστο κορίτσι, το οποίο στα χέρια του έζησε τον απόλυτο εφιάλτη με την υπόθεση στην Ηλιούπολη να έχει «παγώσει» τη χώρα.

Αμίλητος, ψυχρός, με το κεφάλι ψηλά – Χωρίς ίχνος μεταμέλειας

Ο αστυνομικός που βαρύνεται σχεδόν με το μισό ποινικό κώδικα είχε εμμονή με τις ροζ ταινίες. Κατά τη μεταγωγή του στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, προκάλεσε αίσθηση η μπλούζα που φορούσε, αφού εμφανίστηκε ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή με μπλούζα που παρέπεμπε στην πιο γνωστή εταιρεία παραγωγής αισθησιακών ταινιών στην Ελλάδα.

Δείτε τις εικόνες του newsit.gr

«Η ζωή μου είναι βασισμένη σε αληθινή ιστορία», λέει μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο 39χρονος. Μια ιστορία φρίκης με πρωταγωνιστή τον ίδιο που ικανοποιούσε πάνω στην άτυχη 19χρονη κοπέλα τα αρρωστημένα του ένστικτα.

Ηλιούπολη

Σύμφωνα με το Mega, υπηρετούσε στις πεζές περιπολίες στην Αθήνα και η παραβατική του συμπεριφορά φαίνεται πως ήταν γνωστή στους κόλπους της αστυνομίας. Ο 39χρονος τον περασμένο Ιούνιο φέρεται να είχε εκτοξεύσει σοβαρές απειλές σε βάρος συναδέλφων κάτι που δεν συνάδει με την ιδιότητα του αστυνομικού.

Πάθος για τα όπλα

Ο 39χρονος ήταν πολύ ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Συνήθιζε να αναρτά φωτογραφίες στις οποίες δεν έκρυβε το πάθος του για τα όπλα, όπως σε μία όπου απεικονίζεται να πυροβολεί στόχους.

Ηλιούπολη

Τα γούστα του ήταν ακριβά. Κάτι που όχι μόνο δεν έκρυβε αλλά φρόντιζε να το προβάλλει κιόλας. Άλλοτε ποζάρει πίνοντας ακριβές σαμπάνιες κι άλλοτε πάνω σε υπερπολυτελές σκάφος φωτογραφίζεται με φόντο μαρίνα της Αττικής.

Φρόντιζε ωστόσο να κρύβει τα πιο σκοτεινά σημεία της ζωής του. Τον Φεβρουάριο του 2020 έγραφε στο Facebook για την πραγματική ευτυχία και την αγάπη.

«Για εμένα ευτυχία δεν είναι τα χρήματα ούτε καν οι όμορφες στιγμές. Ευτυχία είναι να έχεις ανθρώπους αληθινούς γύρω σου που σε αγαπάνε πραγματικά» ανέφερε.

Ενάμιση χρόνο αργότερα με απειλές και ξύλο φέρεται να εκδίδει και να κακοποιεί έναν 18χρονο κορίτσι, σε μια υπόθεση που έχει πάρει ήδη και πολιτικές διαστάσεις…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί