Με πολύ μεγάλη συμμετοχή ο εμβολιασμός στο Ασήμι

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση πολιτών στο Περιφερειακό Ιατρείο Ασημίου, για τον εμβολιασμό έναντι της νόσου Covid-19.

Στο ιατρείο προσήλθαν 126 άτομα, που εμβολιάστηκαν με την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer, ενώ πραγματοποιήθηκαν και 6 εμβολιασμοί κατ’οίκον. Αξίζει να σημειωθεί ότι εμβολιάστηκαν και αρκετά άτομα νεαρής ηλικίας, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα υπέρ της αναγκαιότητας του εμβολιασμού.

Στο Περιφερειακό Ιατρείο Ασημίου βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής της Μεγάλης Γόρτυνας, Μιχάλης Κοκολάκης, ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Κόφινα, Τίτος Χατζάκης, η περιφερειακή σύμβουλος, Πόπη Δασκαλάκη, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Στέλιος Μαυρίδης, ο οποίος και εμβολιάστηκε, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Ασημίου, Γιάννης Φουντουλάκης και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Σταβίων, Γιώργος Δασκαλάκης, ο οποίος και εμβολιάστηκε.

Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, κ. Χάρη Βαβουρανάκη, τον διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής του Βενιζέλειου – υπεύθυνο Covid, κ. Παπανικολάου, την αναισθησιολόγο, κα Χριστίνα Γιγουρτσή, τον γιατρό Γενικής Ιατρικής του Περ.Ιατρείου Ασημίου και του Κ.Υ. Χάρακα, κ. Γιώργο Παπαδόπουλο, την 7ηΥΠΕ, το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, το νοσηλευτικό προσωπικό του Κ.Υ. Χάρακα, τις εργαζόμενες του Βοήθεια στο Σπίτι και τους εθελοντές, για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην υλοποίηση του εμβολιασμού.

Η προσπάθεια για την ενίσχυση της εμβολιαστικής κάλυψης του πληθυσμού στον Δήμο μας, θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα και στις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί