Πέντε συλλήψεις για ποσότητες κάνναβης στην Κρήτη

Στο Ηράκλειο

Συνελήφθη χθες (08.07.2021) στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Ηρακλείου αλλοδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών. 

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον αλλοδαπό κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου.

Στα Χανιά

Συνελήφθησαν χθες (08.07.2021) σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών. 

Ειδικότερα, στα Χανιά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ένα ημεδαπό και σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον έτερο ημεδαπό ο οποίος επέβαινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, κατά την διάρκεια των οποίων βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν από μία αυτοσχέδια συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας  Χανίων και το Αστυνομικό Τμήμα Πλατανιά αντίστοιχα.

Στο Λασίθι

Συνελήφθησαν χθες (08.07.2021) σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στον Άγιο Νικόλαο από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ένα ημεδαπό ο οποίος επέβαινε σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα και σε περιοχή του Δήμου Σητείας από αστυνομικούς του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων Σητείας πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον έτερο ημεδαπό, κατά την διάρκεια των οποίων βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν από μία αυτοσχέδια συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί