Αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις της ανακρίτριας ο Λιγνάδης – «Είστε προκατειλημμένη!»

Ο ήδη προφυλακισμένος σκηνοθέτης ο οποίος μετήχθη από τις φυλακές Τριπόλεως παρέμεινε στο ανακριτικό γραφείο για περίπου μισή ώρα και σύμφωνα με όσα ανέφερε ο συνήγορος υπεράσπισής του Αλέξης Κούγιας παρέδωσε υπόμνημα και ζήτησε εκ νέου κατ’ αντιπαράσταση εξέταση.

«Καταγγείλαμε την προκατάληψη της ανακρίτριας και αρνηθήκαμε να απαντήσουμε σε ερωτήσεις της» ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας, ενώ χαρακτήρισε «όνειδος» τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του εντολέα του. «Είναι απαράδεκτο να εμπλέκονται δικαστές και εισαγγελείς σε επιχειρηματικά παιχνίδια. Η ανακρίτρια συνεχίζει να αντιμετωπίζει την υπόθεση αλληθωρίζοντας και δεν έχει ικανοποιήσει κανένα από τα αιτήματά μας».

Απαντώντας στο γιατί κατηγορούν τον Δημήτρη Λιγνάδη ο κ. Κούγιας υποστήριξε ότι «στόχος ήταν όπως έχω πει να σταματήσει η προσπάθεια της κυβέρνησης για την επένδυση του Ελληνικού». Ο ποινικολόγος αναφερόμενος στον πελάτη του εξήγησε ότι «έχει τα πάθη του αλλά ποτέ δεν ήταν βιαστής». Ανέφερε δε ότι όσο η δικογραφία της υπόθεσης βρίσκεται στα χέρια της ανακρίτριας δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Όταν φτάσει στο συμβούλιο η υπόθεση, «ελπίζουμε τα μέλη του αυτεπαγγέλτως να διατάξουν την αποφυλάκισή του».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί