Προκαλεί η ΝΔ: Χαρακτηρίζει ως «αντιπολίτευση της μίρλας και της μικρότητας» τα δημοσίευματα για το γεύμα του πρωθυπουργού σε κηρυγμένο αρχαιολογικό χώρο

Πολλαπλασιάζονται τα ερωτήματα από τη (μη) απάντηση της Νέας Δημοκρατίας μετά την αποκάλυψη που έφερε στο φως η Αυγή για το τσιμπούσι του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβας Γκραμπόφσκι σε κηρυγμένο αρχαιολογικό χώρο στο Δεσποτικό της Αντιπάρου.

Δείτε επίσης: Σε κηρυγμένο αρχαιολογικό χώρο το γεύμα του πρωθυπουργού με τη λαμπερή παρέα του

Το κυβερνών κόμμα με μία προκλητική ανακοίνωση, κάνει λόγο για «αντιπολίτευση της μίρλας και της μικρότητας» και ισχυρίζεται ότι το δείπνο του πρωθυπουργικού ζεύγους μαζί με τη λαμπερή παρέα του «θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται θετικά από όλες τις πολιτικές δυνάμεις αφού τα οφέλη για την προβολή της χώρας είναι προφανή».

Η ΝΔ όμως δε μένει όμως εκεί, αλλά αναφέρει ότι δεν χρειάζεται άδεια για την επίσκεψη, ενώ διατείνεται ότι το δείπνο έγινε αλλού, χωρίς φυσικά να πει πού. Ωστόσο όσο και να προσπαθεί να κάνει το μαύρο άσπρο, η πραγματικότητα δεν αλλάζει. Ολόκληρο το ερημονήσι του Δεσποτικού έχει κηρυχθεί αρχαιολογικός χώρος από τις 31 Ιουλίου 2000.

ΦΕΚ Δεσποτικό

Tο θέμα με το φαγοπότι στο Δεσποτικό πάει στη Βουλή με ερώτηση που κατέθεσε η τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Σία Αναγνωστοπούλου.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, από τον Αντ1, πληροφορία την οποία δεν διέψευσαν από την κυβέρνηση, το ζεύγος Μητσοτάκη δέσμευσε σκάφος του Λιμενικού για τις μετακινήσεις του. Πήγε απευθείας στο Δεσποτικό το απόγευμα της Κυριακής και οι λιμενικοί παρέμειναν στο νησάκι μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα προκειμένου να επιστρέψουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του στην Αντίπαρο.

Στην παραλία του έρημου νησιού, μάλιστα, είχε στηθεί τραπέζι από γνωστό εστιατόριο της Αντιπάρου που φρόντισε για τα εδέσματα.

Υπενθυμίζεται ότι το ιδιωτικό δείπνο του ζεύγους Μητσοτάκη με του μεγαλοεπιχειρηματία και παραγωγό του Χόλιγουντ Μπάρι Ντίλερ, τη συζύγό του κορυφαία σχεδιάστρια Νταιάν φον Φύρστενμπεργκ, τους Τομ Χάνκς, Ρίτα Γουίλσον και τον δημοσιογράφο του CNN  Άντερσον Κούπερ, έγινε επίσημη διαρροή από το Μαξίμου, προκαλώντας καυστικά σχόλια στα social media.

Ανάρτηση της Νταιάν φον Φύρστενμπεργκ

Η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Την Κυριακή το βράδυ ο Πρωθυπουργός και η σύζυγός του προσκλήθηκαν και δείπνησαν με ανθρώπους που ασκούν σημαντική παγκόσμια επιρροή, οι οποίοι έκαναν διακοπές στα ελληνικά νησιά. Το γεγονός αυτό θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται θετικά από όλες τις πολιτικές δυνάμεις αφού τα οφέλη για την προβολή της χώρας είναι προφανή.  Στον ΣΥΡΙΖΑ όμως προκάλεσε οργή!

Αυτή τη φορά τα λαγωνικά του κ. Τσίπρα ανακάλυψαν βεβήλωση του αρχαιολογικού χώρου του Δεσποτικού από την επίσκεψη εκεί του Πρωθυπουργού, του Τόμ Χάνκς, του Τζεφ Μπέζος, της Ρίτα Γουίλσον, του Μπάρι Ντίλερ, της Νταϊάν φον Φύρστενμπεργκ του Άντερσον Κούπερ, και ρωτούν αν υπήρξε άδεια από την Εφορία Αρχαιοτήτων. Τους ενημερώνουμε λοιπόν ότι δεν απαιτείται άδεια για να επισκεφθεί κάποιος με την παρέα του, την παραλία στο Δεσποτικό. Πόσο μάλλον όταν το δείπνο, που τόσο τους ενόχλησε, έγινε αλλού! Έλεος πια με την αντιπολίτευση της μίρλας και της μικρότητας!».

Σχετικά Άρθρα

2 Thoughts to “Προκαλεί η ΝΔ: Χαρακτηρίζει ως «αντιπολίτευση της μίρλας και της μικρότητας» τα δημοσίευματα για το γεύμα του πρωθυπουργού σε κηρυγμένο αρχαιολογικό χώρο”

  1. Eleni

    Μήπως γιορτάσανε και την Ημέρα Ανεξαρτησίας της Αμερικής οι ηλίθιοι;

  2. πρίγκιπες, σταχτοπούτες και γελωτοποιοί

    Είπαμε, όποιος δεν είναι κληρονόμος ή σταχτοπούτα ή απατεώνας κτλ και όποιος δεν αποθεώνει το Μητσοτάκη, τη Μαρέβα, τον Κικίλια, τη Μπαλατσινού, τις κόρες της, τις φίλες της, το γιο Μητσοτάκη, την κοπέλα του Μαρία Σάκκαρη και όλους τους πλούσιους και διάσημους, Έλληνες και ξένους, είναι μίζερο, φθονερό ανθρωπάκι μπαμπουϊνάκι. Το λέει ξεκάθαρα και το περιοδικό Gala. Δεν θέλουμε άλλη προβολή – ξεπούλημα της χώρας μας. Θέλουμε να μας αφήσουν ήσυχους να ζήσουμε στη χώρα μας μην αναγκαστούμε πάλι να φύγουμε… Ωχ, ήταν και η φον Φύρστενμπεργκ; Αυτή ήταν μια φτωχή εβραιοπούλα από γονείς επιζήσαντες του Ολοκαυτώματος και παντρεύτηκε γερμανό πρίγκιπα, ενώ τη μέρα του γάμου της αποφάσισε ότι κάτι πρέπει να γίνει η ίδια, δεν ήθελε να είναι απλά η φτωχούλα που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα και έγινε σχεδιάστρια μόδας εξαιρετικά πετυχημένη… Τι αλαζονική δήλωση είναι αυτή της ΝΔ; Τι στο διάολο νομίζουν, ότι είμαστε όλοι ιδιοκτησία τους;

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί