Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ρεθύμνου για την μετεστέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Αμαρίου

Ανακοίνωση σχετικά με την πρόταση που αφορά την μεταστέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Αμαρίου σε κτίριο του πρώην Δημαρχείου Κουρητών, στο δδ Φουρφουρά, εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ρεθύμνου, με αφορμή ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης του δήμου Αμαρίου.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται αναλυτικά:

Με μεγάλη μας έκπληξη ενημερωθήκαμε μέσω των Μ.Μ.Ε., για ανακοίνωση της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ του Δήμου Αμαρίου, σύμφωνα με την οποία εκφράζει και υποστηρίζει, αντιδράσεις μερίδας των εργαζομένων του Δήμου Αμαρίου και των δημοτών, σχετικά με πρόταση που αφορά την μεταστέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Αμαρίου σε κτίριο, του πρώην Δημαρχείου Κουρητών, στο δδ Φουρφουρά. 

Προς τούτο θα θέλαμε να τους ενημερώσουμε, ότι οι αστυνομικοί – συνάδελφοι μας, του Α.Τ. Αμαρίου, καθώς και οι προσερχόμενοι (στην πλειοψηφία του Αμαριώτες Δημότες) πολίτες, προς εξυπηρέτησή τους, δεν αποτελούν πολίτες Δεύτερης Κατηγορίας, ούτε μιάσματα! Τέτοια σχόλια είναι τουλάχιστον ρατσιστικά!

Αναρωτιόμαστε μήπως οι εν λόγω κύριοι δεν επιθυμούν την αστυνομική παρουσία γενικότερα; 

Επειδή πιστεύουμε ότι η πλειοψηφία των ευνομούμενων πολιτών του Δήμου Αμαρίου, έχει αντίθετη άποψη, τους καλούμε να στηρίξουν την προσπάθεια μεταστέγασης του Α.Τ. Αμαρίου, στην οποία πρωταγωνιστεί η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ρεθύμνου, διαψεύδοντας αντίθετες μειοψηφικές  απόψεις.

Στη Δημοκρατία κάθε άποψη είναι σεβαστή, αλλά πιστεύουμε ότι οι ανωτέρω  θλιβερές τοποθετήσεις δεν εκφράζουν την πλειοψηφία των Αμαριωτών, καθώς ήδη επί του θέματος έχει τοποθετηθεί δημόσια ο Δήμαρχος Αμαρίου και ως εκ τούτου δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την ολοκλήρωση της προσπάθειας που ξεκινήσαμε, ήτοι να μεταστεγαστεί το Α.Τ. Αμαρίου σε ασφαλές και αξιοπρεπές κτίριο, καθώς το παρόν αποδεδειγμένα βάσει μελετών Πολιτικών Μηχανικών, ενέχει κίνδυνο ζωής για όσους εισέρχονται σε αυτό και ως εκ τούτου δεν είμαστε διατεθειμένοι να ρισκάρουμε τις ζωές συναδέλφων μας, που υπηρετούν στο Α.Τ. Αμαρίου, για να παρέχουν υπηρεσίες σε πολίτες, που προφανώς όχι απλώς δεν το εκτιμάνε, αλλά τους χαλάνε και την αισθητική.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί