Πατέντες εμβολίων: Κόλαφος για την κυβέρνηση – «Άλλα μας έλεγαν οι φαρμακοβιομηχανίες», λέει τώρα η Πελώνη

«Τα Νέα» με το πρωτοσέλιδό τους φέρνουν «Ελληνικά εμβόλια κατά του κορωνοϊου» και αμηχανία στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

H αμηχανία χτύπησε «κόκκινο» στην κυβέρνηση Μητσοτάκη με αφορμή το σημερινό πρωτοσέλιδο των «Νέων» και την πατέντα εμβολιασμών.

Πιο συγκεκριμένα η εφημερίδα κυκλοφορεί σήμερα υπό τον τίτλο «Ελληνικά εμβόλια κατά του κορωνοϊου» – «Προς συμφωνία η εξαγορά πατέντας mRNA – Η εγχώρια φαρμακοβιομηχανία συζητά με δύο αμερικανικές εταιρείες που βρίσκονται στο τελικό στάδιο δοκιμών».

Όπως ήταν αναμενόμενο το εν λόγω πρωτοσέλιδο θύμισε την εποχή που η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας λοιδορούσε την άποψη του ΣΥΡΙΖΑ για τις πατέντες των εμβολίων.

Μιλώντας στον ant1 η κυβερνητική εκπρόσωπος και ερωτηθείς για το μέσο που είναι φίλα προσκείμενο στην κυβερνητική γραμμή η Αριστοτελία Πελώνη απέφυγε να απαντήσει, ρίχνοντας την ευθύνη στις φαρμακοβιομηχανίες.

Πιο συγκεκριμένα ερωτηθείσα η Αριστοτελία Πελώνη γιατί αποδοκιμάστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις πατέντες εμβολίων και τώρα μαθαίνουμε ότι ελληνικές εταιρείες είναι σε διαπραγμάτευση για τα « ελληνικά εμβόλια», η κυβερνητική εκπρόσωπος αρκέστηκε στο ότι «τότε οι φαρμακοβιομηχανίες έλεγαν οι ίδιες ότι δεν μπορούσαν».

Δείτε το βίντεο

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί