Κατ΄οίκον εμβολιασμοί και στο Δήμο Μαλεβιζίου

Κατ΄ οίκον εμβολιασμοί θα διενεργηθούν κατά την παρουσία των Κινητών Μονάδων Εμβολιασμών σε Κρουσώνα και Τύλισο του Δήμου Μαλεβιζίου.

Οι κινητές μονάδες εμβολιασμού θα βρεθούν στον Κρουσώνα στις 15 Ιουλίου στο Περιφερειακό Ιατρείο και στην Τύλισο στις 20 Ιουλίου επίσης στο Περιφερειακό Ιατρείο. 

Όσοι δημότες θέλουν να εμβολιαστούν θα πρέπει να επικοινωνήσουν είτε με τη Γραμμή Δημότη του Δήμου Μαλεβιζίου στο τηλέφωνο 15330, είτε με τα ΚΕΠ Κρουσώνα στο 2813-401219 και Τυλίσου 2813-403704 εργάσιμες μέρες και ώρες για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους τις συγκεκριμένες ημερομηνίες. 

Για τους πολίτες που δεν μπορούν να μετακινηθούν θα πρέπει να δίνονται στοιχεία και ατόμου με το οποίο θα έρθουν σε επικοινωνία οι Κινητές Μονάδες για τη διενέργεια του εμβολιασμού. Ο εμβολιασμός ατόμων που δεν μπορούν να μετακινηθούν θα γίνεται με μονοδοσικό εμβόλιο. 

Δικαίωμα συμμετοχής στον εμβολιασμό έχουν όλοι οι πολίτες άνω των 18 ετών, οπουδήποτε και αν διαμένουν, αρκεί να μην έχουν ήδη κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου.

Όσοι έχουν ήδη κάνει την πρώτη δόση θα πρέπει να τηρήσουν το προγραμματισμένο ραντεβού τους για τη δεύτερη δόση. 

Οι δημότες που θα κλείσουν το ραντεβού για να εμβολιαστούν είτε σε Κρουσώνα είτε σε Τύλισο θα πρέπει την ημέρα του εμβολιασμού τους να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί