Σκέρτσος: Προκλητική επίθεση στους εργαζόμενους – Θέλουν επιδόματα και μαύρα

Εριστικός ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ επέλεξε ως «εχθρό» τους εργαζομένους με αήθη επίθεση και απίστευτες κατηγορίες

Την ώρα που η μετάλλαξη Δέλτα τρομάζει τους επιστήμονες που εκτιμούν ότι στα μέσα Αυγούστου θα κάνει επέλαση στη χώρα μας, ο Άκης Σκέρτσος επέλεξε για μια ακόμα φορά να κατασυκοφαντήσει τους εργαζομένους και να εκτοξεύσει απειλές προς πάσα κατεύθυνση.

Ο εξ απορρήτων του πρωθυπουργού, με εντολή Μαξίμου όπως κάθε φορά που εμφανίζεται, επέλεξε αυτή τη φορά να επιτεθεί στους εργαζόμενους υποστηρίζοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι επιλέγουν να μη δουλεύουν γιατί θέλουν τα κρατικά επιδόματα.

Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Βλέπουμε ότι επιχειρήσεις έχουν ανοίξει και δεν βρίσκουν προσωπικό γιατί υπάρχουν κάποιοι εργαζόμενοι που εξυπηρετούνται περισσότερο από το να παίρνουν το κρατικό επίδομα και ταυτόχρονα να δουλεύουν μαύρα».

Ο Άκης Σκέρτσος συνέχισε λέγοντας ότι είναι ολισθηρός ο δρόμος της εξάρτησης από τα κρατικά επιδόματα και ότι η κυβέρνηση θέλει μια οικονομία ανοικτή.

Και όλα αυτά προσπάθησε να τα συνδέσει με την τελευταία απόφαση της κυβέρνησης περί περιοριστικών μέτρων μόνο για ανεμβολίαστους. Όπως για μια ακόμα φορά είπε, τη στιγμή που υπάρχει πρόσβαση για όλους στα εμβόλια δεν υπάρχει λόγος για οριζόντια μέτρα και κλείσιμο δραστηριοτήτων.

Αυτό σημαίνει όπως είπε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει οικονομική στήριξη αφού αυτή ήταν παρεπόμενο των οριζόντιων μέτρων.

Σχετικά Άρθρα

2 Thoughts to “Σκέρτσος: Προκλητική επίθεση στους εργαζόμενους – Θέλουν επιδόματα και μαύρα”

  1. τουρίστες - αποικιοκράτες, έξω

    Αυτό με τα επιδόματα και τα μαύρα είναι δυστυχώς αλήθεια, δηλαδή διάφοροι μικροί επαγγελματίες έτσι πορεύτηκαν στην πανδημία, εις βάρος των εργαζομένων και με την ανοχή των αρχών. Αν τολμούσες να πας στην επιθεώρηση εργασία ή στην αστυνομία και να πεις ότι σε ανάγκασαν για μαύρη εργασία σε εικονική αναστολή, μπορεί και να σε έδερναν. Σκέφτομαι επίσης ότι τώρα τελευταία βγαίνουν διάφοροι “επίσημοι” τουρίστες π.χ. λογοτέχνες, καλλιτέχνες κ.α. που επιμένουν να λένε ότι η Ελλάδα είναι ένας παράδεισος με ένα υπέροχο φιλικό και ζεστό λαό! Ξέρω, ξέρω, είναι ωραία να κάνεις διακοπές στην Ελλάδα μόνιμα, είτε είσαι ντόπιος είτε ξένος, επιτρέψτε όμως και σε μας, τα παιδιά των φτωχόπαιδων και τα εγγόνια των φτωχών γεωργών, να γνωρίζουμε πολύ περισσότερες λεπτομέρειες για τη χώρα και το λαό της. Κατά τα άλλα, μια λύση για το δημογραφικό είναι να “ενσωματώνουν τις ελληνικές αξίες” τα παιδιά μεταναστών και προσφύγων για να ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία. Είχε γράψει ένα τραγούδι ο Σαββόπουλος, στο οποίο περιέγραψε με μία λέξη αυτό τον υπέροχο λαό.

  2. Δήμος Σθένης

    Το ότι η χώρα κυβερνιέται από έναν εσμό κακοποιών, μια νεοφιλελεύθερη μαφία που επιχειρεί την εγκαθίδρυση μιας δικής τους δικτατορίας με τη λαϊκή ανοχή ή αδιαφορία – για να μη γράψω τίποτα βαρύτερο – κανείς πια δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Τα ΜΜΕ τα εξαγοράσανε, τους κοινωνικούς τους κανίβαλους τους εκπαιδεύουνε, τα σκληρά φασιστολάγνα στελέχη τους τα βγάζουν στην πρώτη γραμμή και μιλάνε τσεκουράτα, τους γελωτοποιούς που κάθε μέρα προσφέρουν “θεάματα” και αντί άρτου …παντεσπάνι τουςεχουν. Το γεγονός όμως ότι και ο λαός ο ελληνικός έχει απωλέσει και τον “εόντα νόον” επίσης είναι αναμφισβήτητο. Γιατί πως να εξηγηθεί το γεγονός ότι εδώ και πολλά χρόνια και ιδιαίτερα τα τελευταία οι εμφανέστατες και προκλητικές αντιλαϊκές ενέργειες που στερούν δικαιώματα, ανατρέπουν συνθήκες, “γκρεμίζουν κοινωνικά συμβόλαια” (έχει πιαστεί το χέρι μας να υπογράφουμε κοροϊδιλίκια) και αναστέλλουν ή καταργούν υποχρεώσεις του κράτους προς τους πολίτες περνάνε σωρηδόν, όσες δεν περνάνε στα μουλωχτά, από τον εσμό των κυβερνόντων με ελάχιστες δυναμικές μεν, αλλά ελάχιστες αντιδράσεις; Κι ενώ έχουν υποδουλώσει το λαό μας σκληρά (χειρότερα από την αποικιοκρατική κατοχή των Προστάτιδων δυνάμεων του προπερασμένου αιώνα) ο λαός μας κάθεται πάνω στ’ αυγά τους και το καταφχαριστιέται!!! Και τραγουδάει και περήφανα: “Του Έλληνος ο τράχηλος ζυγόν δεν υποφέρει”! Μα τώρα δεν μιλάμε πια μόνον δια …”ζυγόν και τράχηλον”. Κατεβήκαμε πιο κάτω! Για άλλο πράμα μιλάμε που όπως είπε κι ο πρωθυπουργός “δεν μπορεί κανείς να ξέρει τι δουλειά γίνεται από …πίσω” στην κυβέρνηση. Καταλαβαίνουμε, κ. πρωθυπουργέ! Δεν είμαστε δα μόνο ψηφοφόροι σας! Εξάλλου μας το δείξατε με τους πιλότους και τους Λιγνάδηδες και πόσους ακόμα που δεν μάθαμε! Φαίνεται πως αγοράστηκε ποοοοοοολύ βαζελίνη! Πάντως το σίγουρο είναι ότι θα ‘ρθει η στιγμή που θα το γνωρίσωμεν… Έχομεν εισέτι δρόμον!!!
    Υ.Γ. Εμείς πάντως με τα σημερινά δεδομένα ακολουθούμε το ανέκδοτο (που δεν είναι ανέκδοτο, αλλά στάση ζωής) του Μπάρμπα-Γιάννη απ’ το Λασίθι!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί