Συναυλία με την Μαρίζα Ρίζου στο Θέατρο Τεχνόπολις

Την Τρίτη 13 Ιουλίου

Μετά από έναν μουντό χειμώνα, τόσο διαφορετικό από όλους τους προηγούμενους, δεν υπάρχει καλύτερο αντίδοτο από την καλοκαιρινή συναυλία της Μαρίζας Ρίζου!

Ένα πρόγραμμα φτιαγμένο όπως πάντα με αγάπη και τρέλα γεμάτο με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, παλιότερα, καινούρια, διασκευές, πρόζα, αστείρευτη ενέργεια και φυσικά διάδραση!

Θα ακούσετε κιθάρες, πιάνο, hammond, τζουράδες, νταούλια και διάφορα άλλα στο “ΜΆ αεροπλάνα και βαπόρια”, στο “Μηδέν”, στο “Καίγομαι” και στο “Ζητάτε να σας πω”, αλλά βέβαια και στο “Πετάω”, στο “Πάμε μια βόλτα”, στο “Είναι μικρή η ζωή”, όπως και στα πιο καινούρια “Κάποιος να με σύρει”, µΠάμε πιο πέρα” και “Πόσο Βλάκας”.
Με ανοιχτή καρδιά και λαχτάρα θα απολαύσουμε μια μοναδική καλοκαιρινή βραδιά, ένα ξεχωριστό live την Τρίτη 13 Ιουλίου, στις 21:00.

Πιάνο / Hammond / Roads / Επιμέλεια ενορχηστρώσεων: Μάρκος ΧαϊδεμένοςΤύμπανα: Παναγιώτης ΚωστόπουλοςΚοντραμπάσο / Synth Bass / Μελόντικα / Ρεκ: Γιώργος ΜουχτάρηςΚιθάρες / Τζουρά / Φωνή: Άγγελος ΑϊβάζηςΥπεύθυνος ήχου: Αγαπητός Καταξάκης & Ηλίας Καρούμπαλης Φωτισμοί: Περικλής ΜαθιέλληςΠαραγωγή: Μenta Art Events
Διαδικτυακά Προπώληση: ticketservices.grΣημεία Προπώλησης από 01/07 Τεχνόπολις – Βιβλ. Ελευθερουδάκης – Πολυτεχνείο Καφέ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί