Επαναλειτουργεί η Βιβλιοθήκη στο Καβροχώρι

Οι πρώτοι δανεισμοί βιβλίων έγιναν το απόγευμα της Τετάρτης στη Βιβλιοθήκη Καβροχωρίου αμέσως μετά τη λιτή εκδήλωση που οργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος με αφορμή την επαναλειτουργία της Βιβλιοθήκης. 

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, όπου έδωσαν το παρών αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και στελέχη του Δήμου Μαλεβιζίου, η Αντιδήμαρχος Παιδείας Αθλητισμού και Νεολαίας Χρύσα Λυρώνη – Πάγκαλου και ο καλεσμένος συγγραφέας – εκπαιδευτικός Γιώργος Γρηγοράκης αναφέρθηκαν στο σημαντικό ρόλο μίας βιβλιοθήκης σε μία μικρή κοινωνία και ιδιαίτερα στον παιδαγωγικό της χαρακτήρα. 

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας Αθλητισμού και Νεολαίας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κ Γιώργο Γρηγοράκη τόσο για την παρουσία του όσο και την προσφορά των βιβλίων του στη Βιβλιοθήκη.

Η Βιβλιοθήκη στο Καβροχώρι ανακαινίστηκε πλήρως από το Δήμο Μαλεβιζίου σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Γαζίου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καβροχωρίου.

Εκτός από τις εργασίες συντήρησης και ανακαίνισης που υπήρξαν στους χώρους της Βιβλιοθήκης έγινε και μία σημαντική προσθήκη βιβλίων με διαδανεισμό από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου.

Στο σύνδεσμο που ακολουθεί υπάρχουν πλάνα από την εκδήλωση στο Καβροχώρι το απόγευμα της Τετάρτης:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί