Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης: Το εμβόλιο αποτελεί το πιο ισχυρό όπλο απέναντι στην πανδημία

Καλεί τους πολίτες να εμβολιαστούν η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης

Έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν απευθύνει μέσω ανακοίνωσής της η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης.

Στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

Ως Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης ζήσαμε, αντιμετωπίσαμε και καταγράψαμε όλο το διάστημα της πανδημίας μια πρωτόγνωρη κατάσταση αντιμετωπίζοντας τις δυσάρεστες & ανεπανόρθωτες κοινωνικές και οικονομικές συνέπειες εξαιτίας του φονικού ιού. 

Πολλοί συνάνθρωποι μας δυστυχώς έχασαν τη ζωή τους.. η κοινωνία ανησυχεί.. πολλές επιχειρήσεις έβαλαν λουκέτο ή είναι στα πρόθυρα.. εργαζόμενοι έχασαν τις δουλειές τους.. η οικονομία να δοκιμάζεται σκληρά.. είναι ο τραγικός απολογισμός μιας πανδημίας, που δεν έχει ακόμα αντιμετωπιστεί. Καταστρέφονται χώρες, κοινωνίες, οικονομίες.

Το εμβόλιο αποτελεί ένα δημόσιο αγαθό,  το πιο ισχυρό όπλο απέναντι στην πανδημία, είναι πράξη ευθύνης και ο μόνος τρόπος  να περάσουμε στην επόμενη ημέρα, που θα σηματοδοτήσει την αρχή του τέλους αυτής της δύσκολης περιπέτειας που βιώνουμε όλοι μας.  Δείχνουμε εμπιστοσύνη στην επιστήμη και εμβολιαζόμαστε για να διασφαλίσουμε την προστασία τη δική μας και του κοινωνικού συνόλου.

Καλούμε όλο τον εμπορικό κόσμο, τους εργαζόμενους, τους καταναλωτές και όλους τους πολίτες της Κρήτης  να σκεφθούν ότι ο εμβολιασμός είναι η μεγάλη ευκαιρία που έχουν να προστατέψουν την υγεία και τη ζωή τη δική τους, των οικογενειών τους, αλλά και του περίγυρού τους.

Να εμβολιαστούμε όλοι, ώστε να έχουμε στο χέρι μας την ευκαιρία να νικήσουμε σε αυτή τη μάχη για τη ζωή, στέλνοντας το μήνυμα όλοι μαζί με αίσθημα ευθύνης, ότι η Κρήτη αποτελεί ένα ασφαλές τουριστικό προορισμό κερδίζοντας το στοίχημα της υγειονομικής και οικονομικής επιβίωσης. Να δώσουμε την χαριστική βολή  στην εκρίζωση της πανδημίας και να αναπνεύσουμε οικονομικά και κοινωνικά. Ο ρόλος που παίζει ο καθένας στην κοινότητα θα καθορίσει τι θα γίνει το επόμενο διάστημα.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό αυτή τη δύσκολη στιγμή, να επιδείξουμε όλοι ατομική ευθύνη, έτσι ώστε να προστατεύσουμε την υγεία μας, την υγεία του διπλανού μας αλλά και του κοινωνικού συνόλου. Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών, έτσι ώστε να βγούμε όσο το δυνατόν αλώβητοι από την πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση.

Η Κρήτη πρέπει να δώσει το παράδειγμα 

και να σταθεί όρθια με  τη συμβολή όλων μας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί