ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης με τα προνόμια διχάζει τους πολίτες για να κρύψει την αποτυχία του

Ο Μητσοτάκης πετάει το μπαλάκι στους καταστηματάρχες χολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ και καλεί τους πολίτες να αγνοήσουν τις κυβερνητικές παλινωδίες και να εμβολιαστούν

Σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα προνόμια των εμβολιασμένων εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, ο οποίος καλεί τους πολίτες «να αγνοήσουν τις παλινωδίες, το διχασμό και την εξευτελιστική κοροϊδία της κυβέρνησης και να εμβολιαστούν».

Όπως σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση, «ο κ. Μητσοτάκης σπατάλησε δεκάδες εκατομμύρια δήθεν για καμπάνια ενημέρωσης και αφού με ευθύνη της κυβέρνησής του στα τέλη Ιουνίου αντί για 70% των πολιτών, όπως υποσχόταν, έχει εμβολιαστεί μόλις το 35% του πληθυσμού και ο ρυθμός εμβολιασμού φαίνεται ότι επιβραδύνεται, τώρα επενδύει και πάλι στον διχασμό».

«Διχάζει και πάλι την κοινωνία, αυτή τη φορά σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, λες και η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών τόσους μήνες μπορούσαν αλλά δεν θέλησαν να εμβολιαστούν. Και πετάει το μπαλάκι στους επιχειρηματίες της εστίασης, που καλούνται πάλι με «ατομική ευθύνη» να βγάλουν μόνοι τους τα κάστανα από τη φωτιά και να καλύψουν την κυβερνητική αποτυχία.

Καλούμε όλους τους πολίτες να αγνοήσουν τις παλινωδίες, το διχασμό και την εξευτελιστική κοροϊδία της κυβέρνησης και να εμβολιαστούν» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί