Προφυλακιστέος ο ιερέας που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκων

Δεν έπεισε ανακρίτρια και εισαγγελέα με το απολογητικό του υπόμνημα – Αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές της Τρίπολης

Στις φυλακές της Τρίπολης αναμένεται να οδηγηθεί ο 49χρονος ιερέας από το Αγρίνιο, ο οποίος κατηγορείται για παιδική πορνογραφία, βιασμό και ασέλγεια κατά συρροή. Μετά την απολογία του με υπόμνημα, κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη της ανακρίτριας και του αρμόδιου εισαγγελέα Αγρινίου.

Σύμφωνα με το agrinionews.gr, ο κατηγορούμενος επέλεξε να μην απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας, αλλά εγγράφως αφού προηγουμένως απορρίφθηκε από το Δικαστικό Συμβούλιο το αίτημα ακύρωσης της προδικασίας που κατέθεσε χθες ο συνήγορος υπεράσπισης του.

Όπως αναφέρει το ίδιο μέσο, ο 49χρονος αρνείται τις κατηγορίες, όμως οι δικαστικοί έκριναν ότι συντρέχουν λόγοι προφυλάκισής του.

Και σήμερα έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου, συγκεντρώθηκαν νεαρές γυναίκες που τον αποδοκίμασαν και φώναξαν συνθήματα κατά του ιερέα.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν δύο αδελφές, 27 και 22 ετών σήμερα, κατήγγειλαν πως ο κατηγορούμενος τις κακοποιούσε σεξουαλικά όταν ήταν εκείνες ήταν 13 και 8 ετών αντίστοιχα.

Μετά την καταγγελία των δύο αδερφών, οι αρχές προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι του ιερέα εντοπίζοντας στον φορητό υπολογιστή του συγκεκριμένες φωτογραφίες, οι οποίες φέρεται να οδήγησαν στη σύλληψη του ιερέα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί