Επαναλειτουργία του αστικού λεωφορείου στη συνοικία Αγίας Αικατερίνης

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Αικατερίνης, της ομώνυμης συνοικίας της Πόλης μας, ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου κον Καλέργο Βουλγαράκη, ότι γίνεται δεκτό το αίτημα του συλλόγου, και από 1ης Ιουλίου 2021 ξεκινούν πάλι τα δρομολόγια του αστικού λεωφορείου, τα οποία είχαν διακοπεί λόγω της πανδημίας.

Τα θερινά δρομολόγια που θα πραγματοποιούνται καθημερινά ξεκινώντας από το λιμάνι είναι:

08.00-11.00 και 14.00 εκτός Σαββατοκύριακο και μέχρι τέλος Αυγούστου.

Καλούνται οι κάτοικοι της συνοικίας Αγίας Αικατερίνης, να χρησιμοποιούν στις μετακινήσεις των και να στηρίζουν το αστικό λεωφορείο της Αγίας Αικατερίνης, για να είναι ικανοποιητική η πληρότητα των δρομολογίων, ώστε να αυξηθεί από Σεπτέμβριο ο αριθμός των καθημερινών δρομολογίων και το πρωΐ και το απόγευμα αλλά και η διατήρησή του στο μέλλον.

Από 1ης Ιουλίου το λεωφορείο θα πραγματοποιεί το παλιό δρομολόγιο δηλαδή θα ξεκινά από λιμάνι προς Αγία Αικατερίνη και θα επιστρέφει αμέσως στο λιμάνι.

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στον Δήμαρχο κον Βασίλειο Λαμπρινό, στον Αντιδήμαρχο κον Γιάννη Αναστασάκη και στον Πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου κον Καλέργο Βουλγαράκη, για την ικανοποίηση έστω μερικώς του αιτήματός του για επαναλειτουργία της λεωφορειακής γραμμής Αγίας Αικατερίνης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί