Απορριμματοφόρο συγκρούστηκε με ταξί στο Καβούρι – Φωτιά και εκρήξεις

Απίστευτο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο Καβούρι, στην παραλιακή λεωφόρο με κατεύθυνση προς Βουλιαγμένη στη συμβολή με την οδό Βορέου λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα χωρίς, ευτυχώς, να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα απορριμματοφόρο του δήμου συγκρούστηκε με ταξί. Το γεγονός ότι και τα δύο οχήματα λειτουργούσαν με αέριο είχε ως αποτέλεσμα να σημειωθούν απανωτές εκρήξεις και να τυλιχτούν στις φλόγες. Η φωτιά εξαπλώθηκε σε παρακείμενο όχημα καταστρέφοντας το ολοσχερώς, ενώ άλλο ένα υπέστη σημαντικές ζημιές.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όλα συνέβησαν την ώρα που το απορριμματοφόρο επιχείρησε να στρίψει δεξιά και το ταξί καρφώθηκε πάνω του. Μάλιστα, ένας εκ των εργατών του δήμου που βρισκόταν εκείνη την ώρα ακριβώς πίσω από το όχημα για την αποκομιδή απορριμμάτων, είπε πως πρόλαβε να πηδήξει και να απομακρυνθεί την τελευταία στιγμή.

Αμέσως, στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά, με ρίψεις αφρού και νερού, ενώ πριν από λίγο παραδόθηκε στην κυκλοφορία το ένα ρεύμα της λεωφόρου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί