Στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν οι Πρόσκοποι και η Περιφέρεια ο Σ. Βαρδάκης

 «Το όνειρο του εκλιπόντα Πατέρα Ηλία Βολονάκη, γίνεται πραγματικότητα. Τα «Λόγια Προσευχής» θα είναι πλέον στα χέρια κάθε προσκόπου»

Στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν οι Πρόσκοποι Ανατολικής Κρήτης και η Περιφέρεια Κρήτης στο αμφιθέατρο του Καράβολα, για την παρουσίαση του βιβλίου του Πρωτοπρεσβυτέρου π. Ηλία Βολονάκη, παρευρέθηκε ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Βαρδάκης.

Ο κ. Βαρδάκης, στον χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στις αξίες με τις οποίες πορεύτηκαν και πορεύονται τόσες γενιές προσκόπων σε όλη τη διάρκεια του βίου τους, την εργατικότητα, τη δικαιοσύνη το ομαδικό και συνεργατικό πνεύμα, την φιλαλήθεια, τον σεβασμό και την ευγένεια,  την ευαισθησία σε κοινωνικά και περιβαλλοντικά θέματα, αλλά και στην πραγματοποίηση του ονείρου του εκλιπόντα μαχητή και αγωνιστή της ζωής, Πατέρα Ηλία Βολονάκη, καθώς τα «Λόγια Προσευχής» θα είναι πλέον στα χέρια κάθε προσκόπου και όχι μόνο.

Τέλος, ο βουλευτής συνεχάρη τους διοργανωτές για το έργο τους, ευχόμενος όλο και περισσότερα παιδιά να γίνονται κοινωνοί σε αυτό.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί