Στο Ρέθυμνο ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης

Σήμερα, Δευτέρα 28-6-2021, τελευταία ημέρα των Πανελλαδικών Εξετάσεων για τα Επαγγελματικά Λύκεια ΕΠΑ.Λ, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης, κ. Εμμανουήλ Καρτσωνάκης, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ιωάννη Γαζανό,  επισκέφθηκαν το 1ο ΕΠΑ.Λ. Ρεθύμνου και ευχήθηκαν στους υποψήφιους με αφορμή την ολοκλήρωση  των Πανελλαδικών Εξετάσεων αυτήν την δύσκολη χρονιά, καλή επιτυχία και καλή συνέχεια σε ότι επιλέξουν να κάνουν.

Στην συνέχεια επισκέφθηκαν τα Εξεταστικά Κέντρα Ειδικών Μαθημάτων στο 3ο ΓΕ.Λ. Ρεθύμνου όπου θα διεξαχθούν οι εξετάσεις των Ξένων Γλωσσών, και το Πειραματικό Λύκειο Ρεθύμνου όπου θα διεξαχθούν οι εξετάσεις του Σχεδίου και της Μουσικής. Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης ενημερώθηκε από την Διευθύντρια του 3ου ΓΕ.Λ, κα  Πετρακάκη, όσο και από τον διευθυντή κ. Φωτεινάκη τον υποδιευθυντή κ. Λουλούδη  του Πειραματικού Λυκείου Ρεθύμνου, για τις προετοιμασίες που έχουν γίνει την έναρξη των εξετάσεων.

Επίσης επισκέφθηκαν και το 3ο Γυμνάσιο Ρεθύμνου όπου ενημερώθηκε από τον Διευθυντή κ. Φωτάκη  και τον σύλλογο διδασκόντων για θέματα σχολείου. 

Τέλος επισκέφθηκε την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου όπου πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διευθυντή κ. Καρβούνη  και την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου όπου πραγματοποίησε σύσκεψη με τον Διευθυντή κ. Γαζανό και τους προϊσταμένους της διεύθυνσης.

Οι  συναντήσεις έγιναν σε πολύ καλό κλίμα και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την εκπαιδευτική κοινότητα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί