Ποδηλατοβόλτα στα Χανιά με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Ανακοίνωση από το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ:

Το Σάββατο 26 Ιουνίου 2021, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, το «Πολυδύναμο Κέντρο Περιφέρειας Κρήτης, με έδρα τα Χανιά», πραγματοποίησε μεγάλη ΠοδηλατοΒόλτα με σύνθημα «κάνω πετάλι, αρχίΖΩ πάλι!». Αφετηρία ήταν η Πλατεία 1866 και τελικός προορισμός το Δημαρχείου Κισσάμου. 

Σκοπός της δράσης αυτής ήταν να αναδείξουμε την αξία της συλλογικής προσπάθειας, της προσήλωσης και της πίστης στο στόχο όσο δύσκολος και επίπονος κι αν φαίνεται να είναι. Ο δρόμος της απεξάρτησης είναι συχνά ανηφορικός, η ομάδα όμως προσφέρει συμπαράσταση, ενδυνάμωση και η ικανοποίηση κατά τον τερματισμό και θέτει τις βάσεις για την επίτευξη του επόμενου στόχου.

Η δράση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία υπό την αιγίδα του Δήμου Χανίων και με συνδιοργανωτές τον Δήμο Πλατανιά και τον Δήμο Κισσάμου. Στο εγχείρημά μας αυτό αρωγοί ήταν ο Σύλλογος Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ και οι εθελοντές οι χορηγοί που μας υποστηρίζουν και αποδεικνύουν έμπρακτα την αναγνώριση της προσφοράς του Πολυδύναμου Κέντρου Χανίων στην κοινωνία των Χανίων. Πιο συγκεκριμένα, ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη της καθ’ όλη την προετοιμασία πριν και κατά τη διάρκεια της ΠοδηλατοΒόλτας την Γεωργία Νικηφοράκη (Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής), την Χρύσα Κατερουδάκη (γραφίστρια) για την δημιουργία της αφίσας, της μακέτας για τα μπλουζάκια και τη δημιουργία του έντυπου ενημερωτικού υλικού της δράσης, την Φαίη Ψωμαδάκη για την καλλιτεχνική επιμέλεια της χορωδίας μας, τον Ερυθρό Σταυρό για την υγειονομική ασφάλεια που πρόσφερε εκείνη την μέρα,  την συλλογικότητα ΠοδηΛάτρεις και την Ιταλική Ακαδημία Ποδοσφαίρου Α.Ο. Φοίνικας για την συμμετοχή και την πολύτιμη βοήθεια τους. Ακόμη, ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας για την προσφορά τους και συγκεκριμένα: το Lion Bike Rentals, για την προσφορά 20 ποδηλάτων και 10 κρανών, το Sports Tour Hellas, για την προσφορά 10 ποδηλάτων και 20 κρανών, το Antonis Bike Shop για την έκπτωση σε επισκευή ποδηλάτων και σε αγορά ποδηλατικών ρούχων και εξαρτημάτων καθώς και για το Πρόγραμμα Προπονήσεων που μας συμβούλεψε ο κύριος Φραγκιουδάκης Αντώνης, το «Ποδηλατάκι» για την έκπτωση σε επισκευή ποδηλάτων και σε αγορά ποδηλατικών ρούχων και εξαρτημάτων, το Sport Bikes για την έκπτωση σε επισκευή ποδηλάτων και σε αγορά ποδηλατικών ρούχων και εξαρτημάτων, τον φωτογράφο Χαιρέτη Μιχάλη για την φωτογραφική κάλυψη εκείνης της μέρας, τον φωτογράφο Φαζό Νίκο για την φωτογραφική κάλυψη με drone της Ημέρας, τον DJ Παπακώστα Αχιλλέα για την μουσική κάλυψη, την Ειρήνη Σπυροπούλου και τη Νένα Πλουμπίδη από την Σχολή Εναέριου Χορού An3mos για την επίδειξη με τα ακροβατικά πανιά στην πλατεία του Πλατανιά, την εταιρεία Μαρνελάκης Γερανοί για την προσφορά του γερανού, το Sweet House Creperie & Gelateria  και το Σκασιαρχείο Pita & Grill για το φαγητό και την εξυπηρέτηση στη Κίσσαμο, την εταιρεία Hellas Bike Tours που φρόντισε για την μεταφορά των ποδηλατών, το χαρτοπωλείο «Το Αναλώσιμο» για την δωρεάν εκτύπωση αυτοκολλήτων,  την Ασημένια Καρδαμάκη Διαιτολόγο- Διατροφολόγο για τη δημιουργία του διατροφικού προγράμματος πριν και την ημέρα της ΠοδηλατοΒόλτας, το camping «Μύθημνα» για την φιλοξενία και την διανυκτέρευση το Σάββατο, την Hygiene Service – ΗΛΙΑΚΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. για τη δωρεά 200 τεμαχίων εμποτισμένων μαντηλακίων sanix gel που διανεμήθηκαν στους συμμετέχοντες και  την προσφορά του ασθενοφόρου από την Κλινική Τσεπέτη. 

Το «Πολυδύναμο Κέντρο Περιφέρειας Κρήτης, με έδρα τα Χανιά» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5035309 είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτη» 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ). Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί