Νέα Υόρκη: Άνοιξε πυρ στην Times Square – Τραυματίας ένας 21χρονος πεζοναύτης

Ένοπλος άνοιξε πυρ στην Times Square τραυματίζοντας έναν τουρίστα, μέσα στη μέση της μέρας. Το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία δείχνει τον δράστη της επίθεσης να πυροβολεί, προχωρώντας στο πεζοδρόμιο, την Κυριακή το απόγευμα, ενώ οι άνθρωποι γύρω του τρέχουν να βγουν από το πεδίο βολής του.

Σύμφωνα με πηγές αλλά και την αστυνομία της Νέας Υόρκης, ο 21χρονος πεζοναύτης Σάμιουελ Πούλιν χτυπήθηκε στην πλάτη από εξοστρακισμό σφαίρας. Το περιστατικό συνέβη έξω από το ξενοδοχείο Marriott στη West 45th & Broadway. Το θύμα είχε φθάσει στην πόλη του Μεγάλου Μήλου για μία βάπτιση.

Ο Πούλιν ήταν με τη σύζυγο, την αδελφή του και τον γαμπρό του όταν δέχθηκε τα πυρά. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, ενώ οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ενόπλου, που διαφεύγει ακόμη. Λέγεται ότι το περιστατικό συνέβη στη διάρκεια διαπληκτισμού ανάμεσα σε δύο ομάδες ανθρώπων, ενώ εικάζεται ότι πρόκειται για διακινητές πειρατικών CD, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί