Γλυκά Νερά: Αφαιρείται η γονική μέρινα από τον συζυγοκτόνο – Στους γονείς της Κάρολαϊν η μικρή Λυδία

Η εισαγγελική απόφαση “βγήκε” λίγο πριν από τις 12:00. Αποφασίστηκε ότι η μικρή Λυδία, το βρέφος που έμεινε ορφανό μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, θα μείνει προσωρινά με την οικογένεια της μητέρας της. Παράλληλα, αφαιρέθηκε, προσωρινά, η γονική μέριμνα από τον 33χρονο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Αύριο Τρίτη (29.06.2021), η μητέρα της Κάρολαϊν, της 20χρονης κοπέλας που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, θα έρθει στην Αθήνα για να πάρει το μωρό στην Αλόννησο, όπως αναφέρει το newsit.gr.

Η Εισαγγελία Ανηλίκων αποφάσισε έχοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, ως γνώμονα τη διασφάλιση της ομαλής σωματικής και ψυχικής διάπλασης του παιδιού. Με αυτό το πρίσμα αποφασίστηκε να διαβιβαστεί ο φάκελος στην Εισαγγελία Βόλου, η οποία θα παρακολουθεί την άσκηση της καλής επιμέλειας στην ενός έτους Λυδία.  

Η οικογένειά του 33χρονου πιλότου, βάσει της εισαγγελικής διάταξης, θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει το μωρό 5 ημέρες τον μήνα, 10 το πρωί με 2 το μεσημέρι στην Αλόννησο και μόνο.

Και οι δύο πλευρές μπορούν να προσφύγουν κατά της διάταξης εντός 30 ημερών ενώ και η εισαγγελική αρχή είναι υποχρεωμένη μέσα στο ίδιο διάστημα να εισάγει την υπόθεση στο δικαστήριο, το οποίο σε εύλογο χρονικό διάστημα, θα κρίνει οριστικά το θέμα της επιμέλειας του μωρού.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Γλυκά Νερά: Αφαιρείται η γονική μέρινα από τον συζυγοκτόνο – Στους γονείς της Κάρολαϊν η μικρή Λυδία”

  1. Eleni

    Καλύτερα να γλυτώσει το παιδί από όλους να πάει σε ίδρυμα και να δοθεί σε άλλη οικογένεια. Έτσι θα απαλλαγεί για πάντα και από τον “πατέρα” του, όταν με το καλό αποφυλακιστεί, αλλά και από το σύνολο των παππούδων, που κανείς δεν ξέρει με βεβαιότητα ποιος ήταν ο βαθμός της συνεισφοράς του καθενός σε μία τόσο φαντασμαγορική καταστροφή. Δεν πρέπει να κατηγορούμε τους γονείς για ότι συμβαίνει σε μας τους νέους, πρέπει να ζήσουν με ηρεμία τον υπόλοιπο χρόνο τους, όμως η πικρή αλήθεια είναι ότι κάποιοι γονείς κάνουν εγκληματικά λάθη που μπορεί να τα επαναλάβουν μεγαλώνοντας εγγόνια.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί