Ούτε κουρτίνα στον θάλαμο νοσοκομείου εν μέσω καύσωνα! – Δείτε τη φωτο που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Μια φωτογραφία από θάλαμο του ΚΑΤ χωρίς κουρτίνες κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, μετά την ανάρτησή της από τη δημοσιογράφο Κατερίνα Κατή.

Στη φωτογραφία, η οποία τραβήχτηκε εν μέσω του σφοδρού καύσωνα που πλήττει τη χώρα με θερμοκρασίες άνω των 40 βαθμών Κελσίου, φαίνεται ένας ασθενής ξαπλωμένος στο κρεβάτι του νοσοκομείου, δίπλα σε ένα παράθυρο χωρίς κουρτίνες από το οποίο ο ήλιος μπαίνει επιθετικά. Κολλημένα στο παράθυρο υπάρχουν χαρτιά, τα οποία σύμφωνα με την ανάρτηση της Κατερίνας Κατή, αποτελούν την φιλότιμη προσπάθεια μιας νοσηλεύτριας να προστατέψει τους ασθενείς από την αφόρητη ζέστη των ημερών.

«Ζεσταίνετε ; Εμείς εδώ στο ΚΑΤ έχουμε την καλύτερη…πατέντα κατά του καύσωνα. Το παράθυρο δεν εχει κουρτίνα και μια φιλότιμη ακούραστη νσοκομα βρήκε τη λύση και κόλλησε…χαρτί. Κικίλια, τα μεγαλεία σας», αναφέρει η Κατερίνα Κατή στην ανάρτησή της.

Σε χθεσινή της ανάρτηση, η Κατερίνα Κατή καταγγέλλει την υποστελέχωση του νοσοκομείου κάνοντας λόγο για βάρδιες δύο ατόμων προς 13 ασθενείς.

«ΚΑΤ : Μονάδα λοιμώξεων σήμερα. 13 ασθενείς που κάνουν για 23 .Κατακοιτοι,θέλουν γύρισμα,ξεσκατισμα κοκ . …Πρωινή βραδυά, μια νοσοκόμα και μια μαθητευόμενη. Μητσοτάκη,Κικιλια,αυτό που κάνω με τα χέρια μου δεν ειναι χειροκρότημα…», αναφέρει συγκεκριμένα.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί