Λογοκρισία: Δεν άρεσαν στο Facebook (και στον Μητσοτάκη) όσα γράφει ο Πολάκης και μπλόκαρε τον λογαριασμό του!

Τριήμερο αποκλεισμό στον προσωπικό του λογαριασμό επέβαλε το Facebook όπως κατήγγειλε ο Παύλος Πολάκης.

Όπως σημειώνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, ο αποκλεισμός αφορά τρεις δημοσιεύσεις του που είχαν γίνει με απόσταση 4-5 μήνες η μία από την άλλη. «Προσωπικά και από ιδιοσυγκρασία, ούτε παρενοχλούμαι ούτε εκφοβίζομαι από τέτοιες κοντόθωρες μεθοδεύσεις!» τονίζει ο Παύλος Πολάκης.

Αναλυτικά το μήνυμα του Παύλου Πολάκη στον βουλευτικό του λογαριασμό:

«Αφού είδαν και απόειδαν ότι δεν περνάει εύκολα η δολοφονία χαρακτήρα με τη λάσπη, τη διασπορά fake αντι-επιστημονικών απόψεων που μου αποδίδονται ελαφριά τη καρδία από γαλάζιους “έγκριτους δημοσιολόγους” τύπου Φιλιππίδη και επικλήσεις προς τον Αλ. Τσίπρα “να επιληφθεί”…, επιστρατεύτηκαν τα γνωστά νεοδημοκρατικά τρολ των (καταχρεωμένων στις τράπεζες) υπογείων της Πειραιώς για να μπλοκάρουν τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook!

Kαι καλά, αυτοί έχουν κάθε λόγο να με φιμώνουν, άλλωστε δεν ντράπηκαν να αφαιρέσουν τον λόγο από τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη Βουλή…, αλλά αυτό το Facebook μπορεί να μας εξηγήσει πώς στοιχειοθετείται η παράβαση των όρων που “αφορούν σε παρενόχληση και εκφοβισμό” στις αναρτήσεις μου;  Και μάλιστα σε 3 αναρτήσεις με απόσταση 4-5 μήνες η μια από την άλλη… (14/10/20 – 4/1/21 – 25/6/21).

Αν παρενοχλείται ή εκφοβίζεται ουσιωδώς η κυβέρνηση από τα λεγόμενά μου… τότε εντάξει, σας καταλαβαίνω!

Ένα πάντως να θυμάστε…: προσωπικά και από ιδιοσυγκρασία, ούτε παρενοχλούμαι ούτε εκφοβίζομαι από τέτοιες κοντόθωρες μεθοδεύσεις!».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί