Πολιτική εκδήλωση στην Επισκοπή από την Οργάνωση Μελών Χερσονήσου του ΣΥΡΙΖΑ

Εκδήλωση με θέμα την παρουσίαση του σχεδίου των προγραμματικών θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, πραγματοποιήθηκε στην Επισκοπή Πεδιάδος, από την Οργάνωση Μελών Χερσονήσου του κόμματος, παρουσία πλήθους κόσμου και τηρώντας τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα.

Στην εκδήλωση κεντρικός ομιλητής ήταν το μέλος Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος Σπύρος Δανέλλης, ενώ παρεμβάσεις έκαναν ο βουλευτής Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης Βασίλης Σμπώκος. Επίσης πραγματοποιήθηκε γόνιμος διάλογος με μέλη και φίλους του κόμματος, οι οποίοι εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για την πορεία της οικονομίας και των εργασιακών σχέσεων στη χώρα μας, καθώς η κυβέρνηση της ΝΔ εμφανίζεται ως άμεμπτη και σε κάθε ευκαιρία εκφράζει το συντηρητικό της πρόσωπο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για την πρώτη ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στην Κρήτη, ενώ τα στελέχη και οι βουλευτές του κόμματος, εδώ και λίγο διάστημα, έχουν ξεκινήσει περιοδείες σε περιοχές του νομού, με στόχο την επανεκκίνηση του διαλόγου με τους πολίτες, μετά από μία μακρά περίοδο αυστηρών περιορισμών, που επέβαλε η πανδημία.

Οι ανοικτές εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θα συνεχιστούν όλο το καλοκαίρι και θα ενταθούν με στόχο την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των πολιτών για τις προγραμματικές θέσεις του κόμματος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί