Πολίτες: «Δεν μπορούμε να κατεβαίνουμε άλλο στη Θέρισσο από τον Μασταμπά για να πάμε στη λαϊκή»

Την άμεση μεταφορά της Λαϊκής Θερίσσου, η οποία εδώ και τέσσερα χρόνια λειτουργεί στο ίδιο σημείο ζητά με μήνυμά της στο candiadoc, κάτοικος του Μασταμπά. Η γυναίκα μάλιστα, μας είχε γράψει επιστολή για το ίδο θέμα και πέρυσι.

Δείτε: Μήπως ξέχασαν την Λαϊκή της Θερίσου;

Όπως αναφέρει στο μήνυμά της οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν να μεταφερθεί στην οδό Πετρακογιώργη, ή όπου αλλού έχει σειρά, για να μπορούν κι αυτοί που μένουν εκεί κοντά να ψωνίζουν πιο οικονομικά.

Αναλυτικά, στην επιστολή της μας αναφέρει:

Αγαπητό candiadoc,

Επανερχομαι δεύτερη φορά μετά από ένα χρόνο περίπου, που σας είχα στείλει ξανά παρόμοιο email, σχετικό με τη λειτουργια της λαϊκής Θερισσου στο ίδιο σημειο(Οδοί Λεβηνου και Δραμουντανη ,ΘερισσοςΗρσκλειο Κρήτης), από 1_7_2017 συνεχώς μέχρι και σήμερα δηλαδή 48 μήνες συνεχώς.

Όπως γνωρίζετε το 18μηνό εχει προ πολλού περάσει και η προαναφερθείσα λαϊκή λειτουργεί και κλείνει τον τέταρτο χρόνο σε πέντε μέρες επί των παραπάνω οδών.

Θα παρακαλέσουμε να το μεταφέρετε στους αρμόδιους επί των λαϊκών αγορών και να μετάφερθεί η παραπάνω λαϊκή στην οδό Πετρακογιώργη η όπου αλλού έχει σειρά για να μπορούμε κι εμείς που μένουμε εκεί κοντά να ψωνίζουμε πιο οικονομικά
.Εξάλλου είναι προ πολλού η σειρά μας, αλλά…τίποτα.Δεν μπορούμε από το Μασταμπά να κατεβαίνουμε άλλο στη Θερισσό 4(!)χρόνια τώρα .Σας ευχαριστω

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί