Βρέθηκαν και πάλι μαζί για να γιορτάσουν τις ολοκληρώσεις μελών από το Κέντρο Κοινωνικής Επανένταξης και το Κέντρο Οικογενειακής Υποστήριξης

Σε κλίμα ιδιαίτερα ζεστό χθες βράδυ στην Πύλη Βηθλεέμ μέλη, γονείς και προσωπικό του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, μετά από τους περιορισμούς της πανδημίας, βρέθηκαν και πάλι μαζί να γιορτάσουν τις Ολοκληρώσεις μελών από το Κέντρο Κοινωνικής Επανένταξης και το Κέντρο Οικογενειακής Υποστήριξης. 

Συναισθήματα χαράς και συγκίνησης έπνεαν μεταξύ των ανθρώπων που βρέθηκαν στην εκδήλωση, δίνοντας το μήνυμα της ελπίδας σε αυτούς που μόλις ξεκινήσαν την προσπάθεια και το ταξίδι της απεξάρτησης. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης λειτούργησε έκθεση με εικαστικά έργα της «Δημιουργικής Ομάδας του Κέντρου Κοινωνικής Επανένταξης». Το μουσικό σκέλος της βραδιάς υποστήριξε ο εθελοντής – καλλιτέχνης του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ Γιάννης Τσιλογιάννης προετοιμάζοντας ομάδα μελών της Μονάδας Κοινωνικής Επανένταξης.

«… Και είμαστε ακόμη ζωντανοί στη σκηνή …» ήταν οι στίχοι ενός από τα τραγούδια που τραγούδησε στο κλείσιμο της βραδιάς το Μουσικό Συγκρότημα της Μονάδας Κοινωνικής Επανένταξης στέλνοντας με τη σειρά του το μήνυμα ότι «ΓΙΝΕΤΑΙ» !!!!!

Με την ευκαιρία το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ θέλει να ευχαριστήσει το Δήμο Ηρακλείου για την παραχώρηση του χώρου, το Σύλλογο Οικογένειας, τον Καλλιτέχνη Δ.Μπουνάκη και τον Μουσικό Γ.Τσιλογιάννη που συνέβαλαν στη πραγματοποίηση της εκδήλωσης. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί