Μπαλάσκας: Παραιτήθηκε από το Δ.Σ. της ΠΟΑΣΥ

Ο Σταύρος Μπαλάσκας παραιτήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του στα social media.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες, ο γνωστός συνδικαλιστής προκάλεσε σάλο με τις δηλώσεις που έκανε για την υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά και τον “βλάκα”, όπως τον χαρακτήρισε, πιλότο.

“Είναι βλάκας πρώτα απ’ όλα δείχνει, διότι εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του, εάν ήταν ατυχές γεγονός μέσα στον θυμό του και μέσα στο ‘τα χασε και τρελάθηκε’, εάν έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή. Τώρα θα σαπίσει μέσα στη φυλακή… Τώρα τέλειωσε, έσβησε… Θα πήγαινε εν βρασμώ ψυχής σε ενδοοικογενειακό καβγά. ‘Χωρίς να το θέλω, εκείνη τη στιγμή δεν λειτουργούσα εγώ…’, πρώην έντιμος βίος… Θα πήγαινε 5-6 χρόνια φυλακή; Είναι νέο παιδί. Τώρα πόσο θα πάει με αυτή τη σκηνοθεσία; Τώρα θα πάρει δόλο, χίλια πράγματα πάνω του, δεν έχει κανένα ελαφρυντικό….”, είχε πει ο Σταύρος Μπαλάσκας στο Mega.

Το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διέταξε κατεπείγουσα ΕΔΕ σε βάρος του και ανακοίνωσε ότι κινείται “η διαδικασία εξέτασης για λήψη του διοικητικού μέτρου της διαθεσιμότητας σε βάρος του”. Ταυτόχρονα, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου έδωσε παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στο πλαίσιο της οποίας θα ερευνηθεί αν ο συνδικαλιστής έχει διαπράξει το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων και της διέγερσης σε ανυπακοή από τον συνδικαλιστή.

Η ανάρτηση και η επιστολή παραίτησης

Στην ανάρτησή του, ο Σταύρος Μπαλάσκας δημοσιεύει την επιστολή παραίτησής του από το ΔΣ της ΠΟΑΣΥ, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι “κατόπιν επανειλημμένων προσωπικών επιθέσεων και συνεχείς απόπειρες διαπόμπευσης εκ μέρους της διοίκησης της ΠΟΑΣΥ με αποτέλεσμα δυστυχώς σοβαρών κινδύνων για την ασφάλεια την δίκη μου και της οικογένειας μου από ακραίες ομάδες που για μια ακόμα φορά επιτέθηκαν στο σπίτι που διαμένουν τα παιδιά μου δημιουργώντας τους αναίτια τρόμο και ταραχή αποφάσισα σήμερα να δηλώσω την παραίτηση μου από το διοικητικό συμβούλιο της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί