Άγιος Νικόλαος: Ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώθηκε ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών

Ολοκληρώθηκε χτες 23/06/21 η εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώθηκε εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών από το Πολυδύναμο Κέντρο  Περιφέρειας Κρήτης, με έδρα τον Άγιο Νικόλαο, που είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΚΡΗΤΗ» 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ), σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου και τον Σύλλογο Αιμοδοτών «Φώτιος Διακάκης».

Οι εθελοντές αιμοδότες προσήλθαν στο χώρο του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στην Ιεράπετρα, ξεναγήθηκαν στο κτίριο και είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα έργα που της εικαστικού Σοφίας Δατσέρη που φιλοξενούνται αυτές τις ημέρες. 

Στη συνέχεια ακολούθησε η τελετή ολοκλήρωσης της θεραπευτικής πορείας μελών από την Ανοιχτή Δομή Υποστήριξης για παράνομες και νόμιμες εξαρτήσεις με την παρουσία μελών και γονέων.

Οι δράσεις του Πολυδύναμου Κέντρου συνεχίζονται σήμερα με μουσική συναυλία στο Κατάστημα Κράτησης Νεάπολης με την Ελεάννα Καρανδεινού και τον Μιχάλη Φερετζάκη και στη συνέχεια δημιουργία graffiti στην λίμνη του Αγίου Νικολάου υπο την αιγίδα του Λιμενικού ταμείου και του Δήμου Αγίου Νικολάου. Η εκδήλωση θα πλαισιώνεται μουσικά με την dj Φραγκάκη Αγγελική. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί