Μονή Πετράκη: Εξαπέλυε απειλές λέγοντας πως θα προβεί σε αποκαλύψεις για τα όσα συμβαίνουν στην Εκκλησία ο ιερέας

“Πάντοτε ήμουν πάπλωμα για όλους. Ήρθε η ώρα όμως να μιλήσω, γιατί δεν γνωρίζετε τι γίνεται στην Εκκλησία από τον πρώτο έως τον τελευταίο. Και εγώ θα μιλήσω με αποδείξεις. Και τότε θα δείτε. Θα τρανταχθεί όλη η Εκκλησία”

Ο ιερέας της πρωτοφανής επίθεσης με βιτριόλι στην Μονή Πετράκη είχε απασχολήσει στο παρελθόν με την συμπεριφορά του ενώ παράλληλα είχε προειδοποιήσει για τις προθέσεις του μέσα από αναρτήσεις του λίγο πριν το περιστατικό.

Δείτε επίσης: Επίθεση με βιτριόλι από ιερέα κατά μητροπολιτών στη Μονή Πετράκη

Μονή Πετράκη: Αυτός είναι ο δράστης της επίθεσης με βιτριόλι στους Μητροπολίτες

Το χρονικό της επίθεσης με βιτριόλι στη Μονή Πετράκη – Ψυχιατρικής φροντίδας χρήζει ο 37χρονος ιερέας, δράστης της επίθεσης

Σε αναρτήσεις του στο facebook εξαπέλυε απειλές λέγοντας πως θα προβεί σε αποκαλύψεις για τα όσα συμβαίνουν στην Εκκλησία.

Στις 14 Απριλίου έγραψε στο προφίλ του: «Εμείς οι Σερραίοι όταν δίνουμε τον λόγο μας, τον κρατάμε. Κάτω από τα φουστάνια που λέτε κάποιοι, φοράμε παντελόνια. Ας βγει η απόφαση και τότε δεν θα μιλήσω με λόγια αλλά με πράξεις. Πάντοτε ήμουν πάπλωμα για όλους. Ήρθε η ώρα όμως να μιλήσω, γιατί δεν γνωρίζετε τι γίνεται στην Εκκλησία από τον πρώτο έως τον τελευταίο. Και εγώ θα μιλήσω με αποδείξεις. Και τότε θα δείτε. Θα τρανταχθεί όλη η Εκκλησία».

Στην τελευταία του ανάρτηση περίπου πέντε ώρες πριν από την επίθεση, ο ιερέας αναφέρει: «Σας παρακαλώ αδελφοί μου, σήμερα ζητώ την αγάπη σας, την προσευχή σας σε μια μεγάλη δοκιμασία που περνώ, πείτε ένα κύριε ελέησον. Κάντε ένα κομποσχοίνι, μια παράκληση, το έχω μεγάλη ανάγκη. Να είστε ευλογημένοι. Η Παναγία να σας σκεπάζει. Ευχαριστώ πολύ».

Σας παρακαλώ αδελφοί μου, περνάω μιας βαριάς μορφής κατάθλιψη. Καθημερινώς πολλές φορές την ημέρα ξεσπάω σε κλάματα. Δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει, μήπως πρέπει να κάπου να νοσηλευτώ. Δεν είμαι καλά» περιγράφει σε άλλη ανάρτησή του, η οποία είχε και 58 σχόλια, καθώς όσοι ήταν φίλοι του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανησύχησαν με όσα έγραφε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί