Το πρόγραμμα των προβολών του Τεχνόπολις

Το πρόγραμμα των προβολών του Τεχνόπολις για την εβδομάδα 24-30 Ιουνίου

FAST & FURIOUS: ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ 9

Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ – Ο Ντομ Τορέτο ζει μια ήσυχη ζωή με την Λέτι και το γιο τους, όμως γνωρίζει ότι ο κίνδυνος πάντα θα καραδοκεί. Αυτή τη φορά, η απειλή θα τον αναγκάσει να αντιμετωπίσει τις αμαρτίες του παρελθόντος του. Η ομάδα συγκεντρώνεται ξανά με σκοπό να σταματήσει μια συνωμοσία παγκοσμίων διαστάσεων, στην οποία ηγείται ο πιο δεινός οδηγός που έχουν αντιμετωπίσει ποτέ: ο ξεχασμένος αδελφός του Ντομ, ο Τζέικομπ.

Πρωταγωνιστούν: Βιν Ντίζελ, Σαρλίζ Θέρον, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Τζορντάνα Μπρούστερ, Τζον Σίνα

Σκηνοθεσία: Τζάστιν Λιν

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 21:15.

Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 22:30.

ΟΙ ΚΡΟΥΝΤΣ 2: ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ (Μεταγλωττισμένο)

Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ – Οι Κρουντς έχουν επιβιώσει από αρκετούς κινδύνους και καταστροφές, από φτερωτά προϊστορικά θηρία μέχρι το τέλος του κόσμου, όμως τώρα θα αντιμετωπίσουν την μεγαλύτερη πρόκληση: μια αντίπαλη οικογένεια. Οι Κρουντς χρειάζονται ένα νέο μέρος για να ζήσουν. Έτσι λοιπόν η προϊστορική οικογένεια ξεκινάει την αναζήτηση μιας ασφαλέστερης περιοχής.

Μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά

Σκηνοθεσία: Τζόελ Κρόφορντ

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 20:30 (Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή).

Η ΡΑΪΑ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ (Μεταγλωττισμένο)

Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ – Πριν πολλά χρόνια, στο φανταστικό βασίλειο της Κουμάνδρα, δράκοι και άνθρωποι ζούσαν αρμονικά. Με την απειλή των μοχθηρών δαιμόνων, οι δράκοι θυσιάστηκαν για να σώσουν την ανθρωπότητα. Πεντακόσια χρόνια μετά, οι δαίμονες επανεμφανίστηκαν και η Ράια, μια νέα πολεμίστρια, είναι αποφασισμένη να βρει τον τελευταίο δράκο που θα τους σώσει.

Μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά

Σκηνοθεσία: Τζόελ Κρόφορντ

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 20:30 (Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή).

ΚΡΟΥΕΛΑ

Είδος: ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ – Η Estrella, ζει στο Λονδίνο το 1970 την περίοδο της επανάστασης της Punk Rock. Είναι μία ταλαντούχα νέα, ένα έξυπνο και δημιουργικό κορίτσι αποφασισμένο να γίνει διάσημο με τα σχέδιά της. Μια μέρα, η αισθητική της Estrella γίνεται αντιληπτή από μία γυναίκα-θρύλο της μόδας. Η σχέση τους έχει ως αποτέλεσμα μία σειρά γεγονότων και αποκαλύψεων που θα οδηγήσουν την Estrella στο να αγκαλιάσει την σκοτεινή πλευρά του χαρακτήρα της…

Πρωταγωνιστούν: Έμμα Στόουν, Έμμα Τόμπσον, Μάρκ Στρόνγκ

Σκηνοθεσία: Γκρεγκ Γκιλέσπι

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 22:30.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί