Γ. Ραγκούσης: Όσο θα αποκαθίσταται η καθημερινή ζωή των πολιτών, τόσο θα δυναμώνει η πολιτική μας παρουσία στην κοινωνία

Με μεγάλη συμμετοχή η εκδήλωση που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Πειραιά και η Οργάνωση Mελών Νίκαιας

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Πειραιά και η Οργάνωση Mελών Νίκαιας πραγματοποίησαν ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στο Κηποθέατρο Νίκαιας εχθές Τρίτη 22 Ιουνίου στις 7:00μμ, με θέμα: “Πολιτικές εξελίξεις & Προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία” και ομιλήτή τον Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., κ. Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Η εκδήλωση είχε μεγάλη συμμετοχή, με τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο και Βουλευτή Β’ Πειραιά, κ. Γιάννη Ραγκούση να αναφέρει:

Μεγάλη η επιτυχία στη Νίκαια, στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Ν.Ε. Πειραιά και η Ο.Μ.Νίκαιας με ομιλητή το γραμματέα Δ.Τζανακόπουλο.

Τελικά, ο εγκλεισμός στα σπίτια μας λόγω της πανδημίας, έβλαψε ιδιαίτερα εμάς, ένα κόμμα που δεν διαθέτει σχέσεις συνεξάρτησης με τα ΜΜΕ και που η μόνη του ουσιαστικά δύναμη είναι η άμεση επαφή με τους πολίτες.

Θα με θυμηθείτε. Όσο θα αποκαθίσταται η καθημερινή ζωή των πολιτών, τόσο θα δυναμώνει η πολιτική μας παρουσία στην κοινωνία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί