Γλυκά Νερά: Το Μαξίμου δείχνει την ΕΛ.ΑΣ. για την καταγγελία Γεωργιανού για βασανισμό

«Είναι ένα ζήτημα που αφορά το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ» ανέφερε η Αριστοτελία Πελώνη κληθείσα να σχολιάσει την καταγγελία για βασανισμό

Με εμφανή αμηχανία αναφέρθηκε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη στην καταγγελία για βασανισμό του Γεωργιανού υπηκόου που είχε συλληφθεί για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Δείτε: Βασανισμό από αστυνομικούς για να ομολογήσει ότι σκότωσε την Καρολάιν καταγγέλλει 36χρονος Γεωργιανός

Υπενθυμίζεται ότι ο 36χρονος Γεωργιανός μιλώντας στο δεύτερο δημοφιλέστερο κανάλι της Γεωργίας (Imedi TV) – την Παρασκευή 18 Ιουνίου, μία ημέρα δηλαδή μετά την ομολογία του Αναγνωστόπουλου, είχε αναφέρει: «Τέσσερις ημέρες με είχαν δεμένο σε μία καρέκλα. Με χτυπούσαν πολύ άσχημα οι αστυνομικοί, ζαλιζόμουν κι όταν κουραζόταν ο ένας συνέχιζε ο άλλος».

Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών η Αριστοτελία Πελώνη ερωτηθείσα σχετικά, αφού έκανε λόγο για «ένα πολύ ειδικό θέμα», ανέφερε ότι «στο πλαίσιο της έρευνας για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά εξετάστηκε ο εν λόγω ύποπτος με βάση όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες».

Μάλιστα η Αριστοτελία Πελώνη, σε μία προσπάθεια να λάβει αποστάσεις το Μέγαρο Μαξίμου από το θέμα, σημείωσε ότι «είναι ένα ζήτημα που αφορά το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.».

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Γλυκά Νερά: Το Μαξίμου δείχνει την ΕΛ.ΑΣ. για την καταγγελία Γεωργιανού για βασανισμό”

  1. φόβος και τάξη

    Είναι και άλλοι που τους βασάνισαν και δεν μιλάνε… Και όχι μόνο στη Μεσαρά. Και όχι μόνο αστυνομικοί. Δεν μιλάνε γιατί φοβούνται πως αν μιλήσουν, αυτοί θα είναι οι χαμένοι. Αυτή την εποχή το να μιλήσεις για το βασανισμό που υπέστης από κρατικά “όργανα” είναι σαν να καταγγείλεις στην επιθεώρηση εργασίας ότι το αφεντικό σε ανάγκασε σε παραίτηση μέσα στο λοκντάουν… Τους έρχεται η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος και κακοποιούν όποιον βρουν.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί