Η οικογένεια του Αλέκου Παπαδάκη για τον χαμό του

Ευχαριστήριο της οικογένειας του Αλέκου Παπαδάκη, που χάθηκε στις 12 Ιουνίου στην περιοχή της Βιάννου και βρέθηκε νεκρός μια εβδομάδα αργότερα.

Δείτε: Νεκρός ο ηλικιωμένος που είχε χαθεί στην περιοχή της Βιάννου

“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και δημόσια όλους όσοι μας συνέδραμαν και συνέβαλαν με κάθε τρόπο στον εντοπισμό του αγαπημένου μας αδερφού και θείου, Αλέκου Παπαδάκη, ο οποίος εξαφανίστηκε στις 12-6-21 και εντοπίστηκε νεκρός στις 19-6-21 στην Κάτω Βιάννο. Η συμβολή όλων των συγχωριανών κατά τη διάρκεια των ερευνών, το ενδιαφέρον, η αλληλεγγύη, ο σεβασμός και η συμπαράσταση στο πένθος μας σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες μάς έδιναν δύναμη και κουράγιο. 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να εκφράσουμε στον Διοικητή του ΑΤ Άνω Βιάννου, κ. Νικήτα Μελεσσανάκη, για την άρτια διαχείριση και συντονισμό των υπηρεσιών, τους αστυνομικούς του τμήματος, το κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. από το Ηράκλειο, την Πυροσβεστική υπηρεσία, την 3η ΕΜΑΚ, την εθελοντική οργάνωση «Φίλιος Ζευς». 

Ευχαριστούμε επίσης τους κ. Ιωάννη Μεραμβελλιωτάκη,  κ. Γιάννη Μανδαλάκη και τον πατέρα Νικόλαο Δουλγεράκη για τον συντονισμό των ενεργειών ανεύρεσης στην ευρύτερη περιοχή της Κάτω Βιάννου μαζί με όλους τους εθελοντές συγχωριανούς, που βοήθησαν καθ’ όλη τη διάρκεια των ερευνών.  

Τη Γραμμή Ζωής Silver Alert για την πανελλήνια κινητοποίηση με κάθε δυνατό μέσο.

Τέλος ευχαριστούμε όλα τα ραδιοτηλεοπτικά και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, τοπικής και ευρύτερης εμβέλειας, που από την πρώτη στιγμή κάλυπταν το θέμα. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε το τοπικό ηλεκτρονικό μέσο viannitika.gr για την άμεση και συνεχή ενημέρωση. 

Τέλος απευθύνουμε εγκάρδιες ευχαριστίες σε όσους ανακοινοποίησαν την είδηση της εξαφάνισης στα social media. 

Με εκτίμηση

Οικογένεια Νίκου Δ. Παπαδάκη

Ηράκλειο, 21-6-21″

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί