Ανησυχία για 35χρονη που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά τον εμβολιασμό της με Johnson & Johnson

Στο Νοσοκομείο Λαμίας μεταφέρθηκε το Σάββατο μία γυναίκα ηλικίας 35 ετών, λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό της με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson.

Η 35χρονη αυτή τη στιγμή βρίσκεται σπίτι της με την οικογένειά της να ανησυχεί εάν έπρεπε να παραμείνει έστω προληπτικά στο νοσοκομείο ένα 24ωρο, καθώς παρουσίασε έντονα συμπτώματα μετά τον εμβολιασμό της με Johnson & Johnson.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport η νεαρή μητέρα από την Ανατολική Φθιώτιδα, στις 11:15 το πρωί του Σαββάτου έκανε μαζί με το σύζυγό της το εμβόλιο της Johnson & Johnson στο Νοσοκομείο της Λαμίας.

Στις 4 το απόγευμα παρουσίασε έντονο πονοκέφαλο και πυρετό και λίγες ώρες αργότερα, γύρω στις 8, άρχισε να έχει μούδιασμα στα χέρια μέχρι τους καρπούς, ενώ στη συνέχεια το μούδιασμα έφτασε μέχρι τους ώμους.

Η 35χρονη άρχισε να έχει πρόβλημα και στην αναπνοή. Ο σύζυγός της είπε στο LamiaReport: «Δεν μπορούσε να πάρει ανάσα και είχε έντονο πόνο στο στήθος. Γι’ αυτό στις 9:30 τη μετέφερα στο ΚΥ Στυλίδας όπου της έβαλαν οξυγόνο και την ετοίμασαν για να τη μεταφέρουν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λαμίας. Εκεί της έκαναν εξετάσεις και στις 2:30′ τα ξημερώματα μας είπαν να επιστρέψουμε στο σπίτι».

Η 35χρονη βρίσκεται στο σπίτι της, ενώ φαίνεται πως έχει έντονο πονοκέφαλο και αδιαθεσία στο στομάχι, ενώ όπως είπε ο σύζυγος οι γιατροί στο νοσοκομείο είπαν ότι το πιθανότερο είναι τα συμπτώματα της νεαρής μητέρας να ήταν από το άγχος, παρόλο που, όπως τόνισε ο ίδιος, δεν ήταν καθόλου αγχωμένη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί