Νίκησε με 77-69 το Πουέρτο Ρίκο η Εθνική Ελλάδας

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο σκέπασε τον ουρανό, ο Ντίνος Μήτογλου τον ακολούθησε και η Εθνική Ελλάδας επικράτησε με 77-69 του Πουέρτο Ρίκο για να κάνει το 2/2 στο τουρνουά Ακρόπολις που κλείνει αύριο με δύσκολη αναμέτρηση απέναντι στη Σερβία.

Με τον Κώστα Αντετοκούνμπο να συνδυάζει το θέαμα (μπλοκ – καρφώματα) με την ουσία, με τον Ντίνο Μήτογλου να ηγείται και με τους Σλούκα, Λούντζη, Καββαδά να ακολουθούν, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν έλαμψε, όμως ήταν συγκεντρωμένο για να πάρει το αποτέλεσμα και να καλύψει τα άσχημα ποσοστά από την περιφέρεια (4/23 τρίποντα, 17.4%). Τζιάν Κλαβέλ, Γκάρι Μπράουν και Αϊζάια Πινέιρο ήταν οι τρεις που ξεχώρισαν από το Πουέρτο Ρίκο.

Ο Κώστας Σλούκας συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με την εθνική ανδρών. Είχε κάνει το ντεμπούτο του στις 5 Αυγούστου του 2011 σε τουρνουά απέναντι στην Ιταλία, ματς στο οποίο είχε σκοράρει 4 πόντους. Το βράδυ της Κυριακής (20/6 στις 20:00) ο τρίτος και τελευταίος αγώνας της Ελλάδας στο τουρνουά Ακρόπολις, απέναντι στη Σερβία που έχει δύο άνετες νίκες απέναντι στο Πουέρτο Ρίκο και το Μεξικό.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί