Χειρότεροι από τους Μητσοτάκηδες είναι οι τσανακογλείφτες και οι σφουγκοκωλάριοι τους

Του Θύμιου Γεωργόπουλου

Αν νομίζετε ότι οι Μητσοτάκηδες, οι Χατζηδάκηδες και οι πολιτικοί τους κλώνοι  (Κυρανάκηδες) είναι ό,τι χειρότερο μεταξύ των έμβιων, επειδή επιβάλλουν στους άλλους απάνθρωπες συνθήκες διαβίωσης και καταστροφικούς όρους ζωής που οι ίδιοι ούτε λεπτό έχουν υποστεί, που ούτε κατά διάνοια έχουν γνωρίσει και που σιχαίνονται περισσότερο και από τα σκατά τους (γιατί αμαρτίες δεν έχουν), πλανάστε πλάνην οικτρά. 

Χειρότεροι από τους Μητσοτάκηδες και τους Χατζηδάκηδες είναι οι τσανακογλείφτες και οι σφουγκοκωλάριοι τους, χειρότερα από τα έμβια είναι τα άβια και η χειρότερη κατηγορία από τα άβια είναι τα νεκρά τμήματα των ζωντανών οργανισμών, όπως τα ξύλα (πελεκημένα ή απελέκητα).

Οι τσανακογλείφτες και σφουγκοκωλάριοι αναπτύσσουν δυσανεξία σε κάθε έκφανση ανθρώπινου δικαιώματος, με αποτέλεσμα ο οργανισμός τους να αντιδρά αρνητικά  και αδυνατούν να χωνέψουν τις  έννοιες της ελευθερίας, της ισότητας, της δικαιοσύνης, της ισονομίας και της αλληλεγγύης.
Και βέβαια τα «μπουμπούκια» που περισσότερο ευδοκιμούν στον κήπο της Εδέμ του Μητσοτάκη είναι οι αυτοαποκαλούμενοι «δημοσιογράφοι», γνωστοί ως «πετσωμένοι». Εκεί να δεις δυσανεξίες!!

Ο Κωστής Χατζηδάκης μας γυρίζει πριν από το 1919 όταν καθιερώθηκε στην Ισπανία η 8ωρη απασχόληση, καταργεί το δικαίωμα στην απεργία, ποινικοποιεί τη συνδικαλιστικό δικαίωμα, αλλά οι τσανακογλείφτες γελωτοποιοί -του (κατ’ επάγγελμα) υπουργού- ρωτάνε με σαρδόνιο χαμόγελο: 
“Τι στάση θα κρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στο αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας; Πως θα τοποθετηθεί στην λήψη γονικής άδειας από τους δύο γονείς; Τι θα ψηφίσουν οι βουλευτές του για την άρση της συνδικαλιστικής ασυλίας σε περίπτωση σεξουαλικής παρενόχλησης;”
Αυτά είναι τα διλήμματα για τον ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία εκεί στην ΝΔ δεν αντιμετωπίζουν δεδομένου ότι ο Δ. Λιγνάδης και ο Ν. Γεωργιάδης δεν είναι συνδικαλιστές.

Μετά την αναγγελία «εκτελεστικής διαταγής» από τον Τζο Μπάιντεν που προβλέπει επιβολή κυρώσεων σε όσους στέκονται εμπόδιο στην διεύρυνση των δυτικών Βαλκανίων (δηλαδή στη «Συμφωνία των Πρεσπών») και στην δυσχερή θέση που βρίσκεται ο Κυριάκος αφού αναβάλει  συνεχώς να φέρει προς ψήφιση τα 3 μνημόνια συνεργασίας με την Β. Μακεδονία επειδή ο Σαμαράς δεν πρόκειται να τα ψηφίσει, οι «παραδουλεύτρες» του Μαξίμου βρήκαν τρόπο να βγάλουν την χολή τους (λόγω δυσανεξίας).

“Στις φανέλες της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Β. Μακεδονίας στο EURO δεν αναγράφεται ο γεωγραφικός προσδιορισμός Βόρεια Μακεδονία. Η συμφωνία που υπέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει σημαντικά κενά στην διασφάλιση των εθνικών δικαίων”. 
Η σφαλιάρα βέβαια  από τον Αλέξη Τσίπρα στους «Τζανετάκους» της δημοσιογραφίας ήταν σβουριχτή: 
“Εάν δεν υπήρχε η Συμφωνία των Πρεσπών όλες οι χώρες του κόσμου και οι σχολιαστές θα έλεγαν παίζει η “Μακεδονία”, τώρα λένε ότι παίζει η Βόρεια Μακεδονία. Αυτό είναι μία κατάκτηση. Η Συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να εφαρμοστεί και η κυβέρνηση να μην δρα ενοχικά”. 

Στην επίκαιρη ερώτηση για τα υπέρογκα και μη εξυπηρετούμενα χρέη της ΝΔ, ο πρωθυπουργός χρησιμοποίησε την προσφιλή του μέθοδο «στρίβειν δια του αρραβώνος» και ο πρόεδρος της Βουλής -ως κομματάρχης «Γκρούεζας»- έκλεισε πραξικοπηματικά το μικρόφωνο στον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης (πρώτη φορά στα κοινοβουλευτικά χρονικά) γιατί “δεν θα μετατρέψουμε τη Βουλή σε σκηνικό πολιτικού ακτιβισμού”.

Οι τσανακογλείφτες του κιτρινισμού έγραψαν:
“Διαπληκτισμοί Τσίπρα και Τασούλα-Διακόπηκε η συνεδρίαση”.

Ο Αλέξης Τσίπρας πάντως το ξεκαθάρισε: “Δεν θα αφήσουμε τον κ. Μητσοτάκη σε χλωρό κλαρί”.

Ή κατά τον Ο. Τσώρτσιλ: 
“Η κυβέρνηση είχε να διαλέξει ανάμεσα στον πόλεμο και την ατίμωση. Διάλεξε την ατίμωση. Αλλά θα έχει και πόλεμο”.

koutipandoras.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί