Γλυκά Νερά: Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα στον συζυγοκτόνο

Τα κακουργήματα είναι η ανθρωποκτονία από πρόθεση και η κακοποίηση ζώου. Τα πλημμελήματα είναι η ψευδής κατάθεση κατά συρροή και η ψευδής καταγγελία – Κατά το σκεπτικό των Αρχών οι ενέργειες του πιλότου δείχνουν ότι δεν έχει αναστολές

Ποινική δίωξη ασκήθηκε για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σε βάρος του 33χρονου πιλότου, ο οποίος ομολόγησε χτες ότι εκείνος διέπραξε τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

Τα κακουργήματα είναι η ανθρωποκτονία από πρόθεση και η κακοποίηση ζώου. Τα πλημμελήματα είναι η ψευδής κατάθεση κατά συρροή και η ψευδής καταγγελία. Ο  33χρονος αναμένεται να μεταχθεί στα δικαστήρια.

Σε βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης με την αιτιολογία ότι είναι ύποπτος φυγής λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας και της οικονομικής του επιφάνειας, καθώς και ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων λόγω της σφοδρότητας του εγκλήματος της σκηνοθετημένης ληστείας και του γεγονότος  ότι έχει ήδη δώσει πολλές ψεύτικες καταθέσεις. Κατά το σκεπτικό των Αρχών οι ενέργειες του πιλότου δείχνουν ότι δεν έχει αναστολές.

Ο πιλότος στις 11 Μαΐου έπειτα από διαπληκτισμό με την 20χρονη Καρολάιν, έπνιξε την σύζυγό του, σκότωσε το σκυλί τους, τοποθέτησε το μωρό τους δίπλα στην νεκρή μητέρα του και έστησε σκηνικό ληστείας στο σπίτι. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί