Η συγκινητική ιστορία με φούρναρη στο Ηράκλειο και παιδί που πήγε να τον κλέψει: Του έδωσε δουλειά κι αυτό γύρισε μετά από 25χρόνια να τον ευχαριστήσει (Βίντεο)

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε όταν βλέπουμε ένα παιδί που έχει αδυναμίες, είναι να το προστατεύσουμε. Ήρθε και με βρήκε για να μου πει ένα μεγάλο ευχαριστώ, αλλά εγώ του το χρωστάω αυτό»

Πρωταγωνιστές αυτής της ιστορίας από την Κρήτη, είναι ένας φούρναρης στο Ηράκλειο και ένα (τότε) 12χρονο αγόρι.

Πριν από 25 χρόνια, ο Γιώργος Βιτσαράς έπιασε στο μαγαζί του το 12χρονο αγόρι να κλέβει. Αντί να φωνάξει την αστυνομία, ο αρτοποιός προσέγγισε το παιδί, του εξήγησε ότι η κλοπή θα τον οδηγήσει σε κακά μονοπάτια και του ζήτησε να πηγαίνει στο αρτοποιείο, όταν έχει ελεύθερο χρόνο, να δουλεύει και να βγάζει το χαρτζιλίκι του.

«3 καλοκαίρια ερχόταν όταν έκλειναν τα σχολεία», είπε στο MEGA ο κ. Βιτσαράς.

«Κέρδισα το τζόκερ της ζωής»

Ο φούρναρης, όπως εξομολογήθηκε στον Νίκο Ευαγγελάτο, κέρδισε «το Τζόκερ της ζωής, όταν μετά από 25 χρόνια ήρθε να μου πει ευχαριστώ».

«Μετά από 25 χρόνια, ήρθε να με βρει και να μου ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον δρόμο που χάραξε και τα ερεθίσματα που του έδωσα. Είναι 37 χρονών σήμερα, έχει τελειώσει πανεπιστήμιο πληροφορικής και έχει 2 παιδάκια».

Ο κ. Βιτσαράς, εμφανώς συγκινημένος, είπε ότι το ευχαριστώ το οφείλει ο ίδιος στον 12χρονο τότε, που αποφάσισε να τον ακούσει και να αλλάξει τρόπο ζωής.

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε όταν βλέπουμε ένα παιδί που έχει αδυναμίες, είναι να το προστατεύσουμε». «Ήρθε και με βρήκε για να μου πει ένα μεγάλο ευχαριστώ, αλλά εγώ του το χρωστάω αυτό», συμπλήρωσε ο κ. Βιτσαράς.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί