Στροφή Πορτοσάλτε με αφορμή το AstraZeneca: «Είχε δίκιο ο Τσίπρας για το ξεστοκάρισμα – Τον δικαίωσε η κυβέρνηση» (Βίντεο)

Το κυβερνητικό φιάσκο και η δικαίωση του Αλέξη Τσίπρα, υποχρέωσε ακόμα και τον Άρη Πορτοσάλτε να παραδεχθεί ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε δίκιο στις επισημάνσεις του για τον τρόπο διαχείρισης της εμβολιαστικής εκστρατείας από την κυβέρνηση.

Σε μια κρίση ειλικρίνειας είπε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε δίκιο όταν μιλούσε για ξεστοκάρισμα του AstraZeneca από την κυβέρνηση, μια δήλωση που είχε γίνει για να επισημάνει ότι στους πολίτες έπρεπε να δοθεί πρόσβαση σε όλα τα εμβόλια.

Είναι ο ίδιος δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ που σαράντα ημέρες πριν λοιδορούσε με κανιβαλικού τύπου σχόλια τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα και τώρα έκανε στροφή παραδεχόμενος ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε δίκιο.

Ήταν 28 Απριλίου του 2021 όταν ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη που είχε δώσει στον ΑΝΤ1 επέκρινε την κυβέρνηση για τον τρόπο διαχείρισης της εμβολιαστικής επιχείρησης και για τις καθυστερήσεις.

Η συνέντευξη είχε δοθεί μια ημέρα μετά την απόφαση της κυβέρνησης να ανοίξει την εμβολιαστική πλατφόρμα τις ηλικίες 30-39 αλλά μόνο με το εμβόλιο της AstraZeneca και ο Αλέξης Τσίπρας είπε χαρακτηριστικά «Άνοιξε επιτέλους η πλατφόρμα για τους 30-39, έστω και για τα AstraZeneca για να ξεστοκάρουν» επισημαίνοντας ότι θα έπρεπε οι πολίτες να έχουν πρόσβαση σε όλα τα εμβόλια.

Η δήλωση αυτή είχε προκαλέσει οχετό σχολίων από την κυβέρνηση και τη Νέα Δημοκρατία. Από την κυβέρνηση που στη συνέχεια υποχρεώθηκε εκ των πραγμάτων να ανοίξει τις πλατφόρμες στους πολίτες για όλα τα εμβόλια.

Μιλώντας τη Δευτέρα 14 Ιουνίου του 2021 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, επεσήμανε ότι όλοι τότε τον κατηγορούσαν ενώ το μοναδικό που είπε είναι ότι πρέπει να δίνεις στους πολίτες επιλογές για το πιο εμβόλιο θα αξιοποιήσουν.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί