Πραγματοποιήθηκε η 1η Ποδηλατοδρομία Αλληλεγγύης 103 χλμ

Σκοπός της ποδηλατοδρομίας ήταν η συλλογή τροφίμων από τους ποδηλάτες για το κοινωνικό παντοπωλείο της Διακονίας Αγάπης Αρχιεπισκοπής Κρήτης

Με επιτυχία διεξήχθη 1η Ποδηλατοδρομία Αλληλεγγύης 103 χλμ. που συνδιογράνωσε ο  Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης με την Διακονία Αγάπης της Αρχιεπισκοπής Κρήτης. Οι ποδηλάτες που έλαβαν μέρος διήνυσαν τη παρακάτω διαδρομή:

Η Εκκίνηση δόθηκε από  από τον Γιόφυρο στις 08:00, ακολούθησαν οι Βούτες,  Αγ. Μύρωνας ,Άνω Ασίτες,Πρινιά ,Αγία Βαρβάρα,Άγιο Θωμά,Λαράνι,Στόλοι,Ασήμι,Πραιτόρια,Χουδέτσι: ,Πεζά ,Κουνάβοι με τερματισμό στην Πλατεία Ελευθερίας.

Στον τερματισμό περίμεναν οι κ.κ. Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Νικάκης (εκπρόσωπος της Αρχιεπισκοπής Κρήτης) και η υπεύθυνη της διακονίας Αγάπης, κ Αλεξανδράκη Αγάπη που έκαναν τις απονομές μεταλλίων στους ποδηλάτες.
Οι ποδηλάτες που πήραν μέρος ήταν οι: Καμπαξής Παντελής, Λεωνίδης Αναστάσιος, Χρυσοστομάκης Γιώργος,Ψαρομανωλάκης Μιχάλης, Χατζάκης Γιάννης, Γαλεράκης Σπύρος,Κλινάκης Κοσμάς, Κουμπούρας Χρήστος,Παπουτσάκης Γιώργος,Βεργεράκης Μανόλης,Ψωμάς Γιώργος,Παρτίδας Ηλίας,Χαλκίτης Μιχάλης,Βλαχάκης Σταύρος,Δρακάκης Γιώργος,Χρονάκης Βασίλειος,Πατσαδάκης Αντώνης,Καραγιάννης Βαγγέλης,Γκούφας Κυριάκος,Κασσαπάκης Μιχάλης,Φιτσάκης Γιάννης,Φρουδάκης Γιώργος,Σταυρακάκης Γιώργος, Λαμπράκης Αντώνης,Σωτηρίου Ανδρέας,Παναγιωτάκης Θεοχάρης,Αναγνώστου Λευτέρης και η μοναδική γυναίκα Χαρμαντά Δήμητρα.
Σκοπός της ποδηλατοδρομίας ήταν η συλλογή τροφίμων από όλη αυτή την περιοχή και από τους ποδηλάτες για το κοινωνικό παντοπωλείο της Διακονίας Αγάπης Αρχιεπισκοπής Κρήτης.


 “Η συνδρομή ήταν συγκλονιστική από τους φορείς και ευχαριστούμε από καρδιάς , την Κοινότητα και τον πολιτιστικό Σύλλογο Βουτών, την κοινότητα και τον πολιτιστικό Σύλλογο Άνω Ασιτών , την κοινότητα και τον πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Βαρβάρας,  την κοινότητα και τον πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Θωμά, την κοινότητα και τον πολιτιστικό Σύλλογο Λαρανίου,  την κοινότητα και τον πολιτιστικό Σύλλογο Στόλλων,  την κοινότητα και τον πολιτιστικό Σύλλογο Ασημίου,  την κοινότητα και τον πολιτιστικό Σύλλογο Πραιτορίων,  την κοινότητα και τον πολιτιστικό Σύλλογο Τεφελίου,  την κοινότητα και τον πολιτιστικό Σύλλογο Χουδετσίου, την κοινότητα και τον πολιτιστικό Σύλλογο Πεζών,  και τον πολιτιστικό Σύλλογο  Κουνάβων.Επίσης ευχαριστούμε την ομάδα διάσωσης ΦΙΛΙΟΣ ΖΕΥΣ που ήταν μαζί μας σε όλη την διαδρομή. Τους Χορηγούς που με την ευγενική τους χορηγία είχαμε την μεγάλη αυτή επιτυχία όπως: Παγκρήτια Απολυμαντική, Σ/Μ Χαλκιαδάκης ,Γιόμα Σαμόλης γκρουπ, χειροποίητο Wasabi ,ΤΟΥΟΤΑ Παπακαλιάτης,ΔΟΠΑΦΜΑΗ, νερό Σελινάρι,Frech snack , cretan Quqlity,cretan bikes, amstel beer, candia beer, Κρουασάν Μαυροφρύδης, βενζινάδικο Μάρης,Κρητικός Φούρνος, Φούρνος Βαμβουκάκη,κατάστημα Τοπάζι,οινοποιία Τιτάκης, ΣΥΦΑΚ,ΕΣΔΑΚ. Τέλος ευχαριστούμε τα μέλη του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης για την βοήθεια τους : Καμπαξή Σπυρίδων, Ξενιτίδη Σπύρο, Βλαχάκη Μιχάλη, Βλαχάκη Βαγγέλη, Νταντούδη Φιλία , Αμαργιανιτάκη Γιάννη. Όλοι μαζί υποσχεθήκαμε να επαναλάβουμε ην ποδηλατοδρομία σε διαφορετική διαδρομή να προσφέρουμε για μια ακόμη φορά στο κοινωνικό σύνολο” αναφέρει μέσω ανακοίνωσής του ο υπεύθυνος της εκδήλωσης, Σπυρίδων Καμπαξής.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί