Κλιμάκιο στελεχών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε Προφήτη Ηλία και Καρκαδιώτισσα

Σε αγροτικές περιοχές του Ηρακλείου συνεχίστηκαν το προηγούμενο τριήμερο οι ενημερωτικές εξορμήσεις της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία.

Στελέχη του κόμματος, μαζί με μέλη της Οργάνωσης Τεμένους, τους βουλευτές Σωκράτη Βαρδάκη και Νίκο Ηγουμενίδη και συνεργάτες του βουλευτή Χάρη Μαμουλάκη, επισκέφτηκαν την Παρασκευή, 11 Ιουνίου, τον Προφήτη Ηλία.

Στις συνομιλίες που είχαν με κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής κυριάρχησαν ζητήματα που αφορούν τον πρωτογενή τομέα, από τον οποίο βιοπορίζεται η πλειοψηφία. Η περιοδεία κατέληξε σε κεντρικό καφενείο όπου, παρουσία πολλών πολιτών, έγινε αναλυτική συζήτηση για θέματα όπως η άρδευση, η ύδρευση, η οδοποιία κλπ. Τονίστηκε η ανάγκη να εκτελεστούν άμεσα έργα υποδομής, όπως το φράγμα Λαδούκου, και να σχεδιαστούν παράλληλα νέες λύσεις διαχείρισης του νερού.

Χθες, Σάββατο 12 Ιουνίου, κλιμάκιο στελεχών της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σε συνεργασία και πάλι με την Οργάνωση Μελών Τεμένους, τον βουλευτή του νομού Νίκο Ηγουμενίδη και τον συντονιστή της Θεματικής Ομάδας Αγροτικού – Διατροφικού Γιώργο Αποστολάκη επισκέφτηκαν την Καρκαδιώτισσα. Πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στο κέντρου του χωριού και ακολούθησε συζήτηση, η οποία επικεντρώθηκε σε κτηνοτροφικά θέματα, στα προβλήματα των παραγωγών και στη νέα ΚΑΠ (Κοινή Αγροτική Πολιτική).

Τα στελέχη και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δεσμεύτηκαν ότι θα συνεχίσουν να αναδεικνύουν τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου του νομού και να πιέζουν για την αντιμετώπισή τους.

Θα συνεχίσουν παράλληλα με αμείωτη ένταση τις ενημερωτικές εξορμήσεις σε όλο το Ηράκλειο, με στόχο την άμεση και αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με τους πολίτες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί