Διαδικτυακό συλλαλητήριο για να σταματήσουν οι εξαγωγές ζωντανών ζώων

Σήμερα, Δευτέρα 11 πμ – 2 μμ

Κάλεσμα για τη διεθνή διαδικτυακή εκστρατεία Ban Live Exports για την απαγόρευση των διασυνοριακών μεταφορών ζωντανών ζώων. «Διαδικτυακό συλλαλητήριο» στο Facebook και το Twitter σήμερα 14 Ιουνίου από τις 11.00 ως τις 14.00.

Αναλυτικά, η πρόσκληση για το #BanLiveExports!

Τη Δευτέρα 14η Ιουνίου, μεταξύ 11.00 το πρωί και 14.00 το μεσημέρι ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΜΕ το Twitter με το hashtag #BanLiveExports.

Υψώνουμε την φωνή μας για να ακουστούμε!

Όλοι μαζί. Σε όλον τον κόσμο.

Για τα δεκάδες εκατομμύρια θύματα που βασανίζονται και πεθαίνουν κάθε χρόνο σε μακροχρόνιες μεταφορές με άθλιες συνθήκες.

Για τα Ζώα.

Φέτος δεν μπορούμε να βγούμε στους δρόμους κατά των Εξαγωγών Ζώντων Ζώων Εκτροφής για τη Διεθνή Ημέρα Ευαισθητοποίησης Ban Live Exports. Αλλά αυτό δεν θα μας εμποδίσει να υψώσουμε την φωνή μας για τα εκατομμύρια των εκτρεφόμενων ζώων που εξάγονται κάθε χρόνο.
Η εκστρατεία #BanLiveExports είναι online στο Facebook
Ελάτε μαζί μας σε ένα διαδικτυακό παγκόσμιο συλλαλητήριο, στο Facebook και το Twitter στις 14 Ιουνίου. Θα υπάρχει περιεχόμενο για κοινή χρήση και μια ολοκαίνουργια δράση για να λάβετε μέρος την συγκεκριμένη ημέρα. Δηλώστε “Ενδιαφέρομαι” ή “Θα πάω” για να αποθηκεύσετε την ημερομηνία και να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις.

Πέρυσι, δεκάδες χιλιάδες παθιασμένοι ακτιβιστές από περισσότερες από 37 χώρες ενώθηκαν όλοι μαζί για να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο για αυτό το φρικτό εμπόριο, προσεγγίζοντας 31 εκατομμύρια άτομα στο Twitter! Είναι ζωτικής σημασίας να διατηρήσουμε αυτή τη δυναμική φέτος και να συνεχίσουμε την εκστρατεία για το #BanLiveExports !

Γιατί στις 14 Ιουνίου;

Η 14 Ιουνίου 2015 σηματοδοτεί μια τραγωδία εξαγωγής ζώντων ζώων όπου 13.000 πρόβατα έχασαν τη ζωή τους. Τα πρόβατα είχαν φορτωθεί στο φορτηγό πλοίο Trust1 στη Ρουμανία, αρχικά μεταφέρθηκαν στην Ιορδανία όπου αναφέρθηκε ότι πάνω από 5.000 πρόβατα είχαν πεθάνει από αφυδάτωση, λιμοκτονία και εξάντληση.

Το Trust1 τελικά έπλευσε ξανά, προσπαθώντας, χωρίς επιτυχία, να αγκυροβολήσει σε πολλά λιμάνια τις επόμενες δύο εβδομάδες. Μέχρι τις 14 Ιουνίου, που το Trust1 αγκυροβόλησε τελικά στη Σομαλία και τα 13.000 πρόβατα είχαν χάσει τη ζωή τους.

Παρόμοιες καταστροφές που συνδέονται με τις εξαγωγές ζώντων ζώων έχουν συμβεί σε όλο τον κόσμο. Φέτος λέμε «ποτέ ξανά» εκ μέρους των 2.500 βοοειδών που θυσιάστηκαν στα πλοία Karim Allah & Elbeik, παγιδευμένα στη θάλασσα για 2 μήνες, καθώς και των εκατοντάδων χιλιάδων ζώων που βασανίστηκαν για εβδομάδες στο πρόσφατο κλείσιμο της Διώρυγας του Σουέζ. Και τα δύο αυτά γεγονότα έγιναν φέτος!

Κάθε χρόνο ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων από όλο τον κόσμο συγκεντρώνονται στις 14 Ιουνίου για να ζητήσουν τον τερματισμό αυτού του αποτρόπαιου εμπορίου.Και υπάρχει ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον: Πριν από λίγες εβδομάδες η Νέα Ζηλανδία απαγόρευσε όλες τις εξαγωγές ζώντων ζώων δια θαλάσσης. Τώρα χρειαζόμαστε και άλλες χώρες να κάνουν το ίδιο.
Φτάνει πια! – Ήρθε η ώρα να σταματήσουν οι Εξαγωγές Ζώντων Ζώων! 
#BanLiveExports

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί