Μηνύματα περιφερειάρχη Κρήτης και δημάρχου Ηρακλείου για Πανελλαδικές

Μηνύματα περιφερειάρχη Κρήτης  και δημάρχου Ηρακλείου για Πανελλαδικές:

Ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων εκφράζει τις ευχές του για επιτυχία στους μαθητές. Στο μήνυμα του αναφέρει: 

«Με την ολοκλήρωση μιας δύσκολης και ιδιαίτερης σχολικής χρονιάς, οι μαθήτριες και οι μαθητές της Κρήτης, ξεκινούν τις Πανελλαδικές εξετάσεις. Έναν σταθμό στη ζωή των νέων που πρέπει να αντιμετωπίσουν με νηφαλιότητα, ψυχραιμία και αισιοδοξία.

Ως Περιφέρεια Κρήτης, ευχόμαστε σε όλες και όλους τους διαγωνιζόμενους καλή επιτυχία με την ελπίδα ότι  η πορεία της ζωής τους θα είναι γεμάτη μικρές και μεγάλες ευχάριστες στιγμές.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στους εκπαιδευτικούς που κατάφεραν να επιτελέσουν το έργο τους, εφοδιάζοντας με γνώση τους υποψηφίους των Πανελλαδικών, παρά τις συνθήκες της σχολικής χρονιάς που ολοκληρώθηκε. Και βεβαίως σε όλους τους γονείς που στήριξαν και στηρίζουν τα παιδιά τους σε αυτή τη διαδικασία». 

Δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού

για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων

      Με τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, ολοκληρώνεται μια μακρά και επίμοχθη προσπάθεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών, η οποία τις δύο τελευταίες σχολικές χρονιές, επιβαρύνθηκε ιδιαίτερα από την πανδημία και τα αναγκαστικά μέτρα της αντιμετώπισής της. Το βάρος αυτής της απαιτητικής προσπάθειας είχαν και οι γονείς των υποψηφίων, που συμπαραστάθηκαν –και  με κάθε τρόπο συνέβαλαν– στην προετοιμασία των παιδιών τους.

     Η ένταξη των τελειοφοίτων των Λυκείων στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, στις Σχολές της επιλογής τους, ασφαλώς θα αποτελέσει δικαίωση της διαδρομής που προηγήθηκε, και αναμφίβολα, έναν από τους σημαντικούς σταθμούς στην πορεία τους. Αλλά και όσοι υποψήφιοι δεν κατορθώσουν να εκπληρώσουν τα όνειρά τους αυτή τη φορά, ας γνωρίζουν ότι για την κατάκτηση των στόχων τους, θα τους δοθούν πολλές άλλες ευκαιρίες στο άμεσο μέλλον. Η δοκιμασία των επικείμενων Εξετάσεων είναι σημαντική, δεν είναι όμως καθοριστική για την ζωή τους.

    Καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές και σε όλες τις μαθήτριες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί