Σε άλλους αρνούνται και να σπουδάσουν στις φυλακές και ο Φουρθιώτης θα κάνει εκπομπή από το κελί του!

Κάτι περισσότερο από έναν μήνα, από τότε που πέρασε την πύλη του Κορυδαλλού, ο παρουσιαστής, εκδότης και πρόεδρος του ΔΣ του Party 104, Μένιος Φουρθιώτης ετοιμάζει ραδιοφωνική εκπομπή μέσα από τη φυλακή.

Μπορεί οι καταγγελίες για απαράδεκτες συνθήκες κράτησης σε σωφρονιστικά ιδρύματα ανά τη χώρα να διαδέχονται η μία την άλλη, αλλά για τον Μένιο Φουρθιώτη, η ζωή στη φυλακή είναι όλο ευχάριστες εκπλήξεις.

Ένα περίπου μήνα μετά την προφυλάκισή του, ο κατηγορούμενος μεταξύ άλλων, για σύσταση συμμορίας, ηθική αυτουργία σε έκρηξη και οπλοφορία, απόπειρα εκβίασης, Μένιος Φουρθιώτης, ξεκινά δίωρη καθημερινή εκπομπή (14:15 – 16:15) «ζωντανά, με τα πιο αποκαλυπτικά νέα» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση του Party fm 104.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία που λειτουργεί τον εν λόγω ραδιοσταθμό ελέγχεται από τους εισαγγελείς για υποβολή ανακριβών δηλώσεων στο πρόγραμμα «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ».

Υπενθυμίζεται ότι ο Μένιος Φουρθιώτης, σε τηλεοπτική του εμφάνιση μέσα από τη φυλακή το προηγούμενο διάστημα είχε πλέξει το εγκώμιο της Σοφίας Νικολάου και του Λευτέρη Οικονόμου για την «εξαιρετική τους δουλειά» στις φυλακές Κορυδαλλού, περιγράφοντας μια ζωή ειδυλλιακή μέσα στις φυλακές, με τις συνθήκες να είναι τόσο καλές που… δεν θέλει να φύγει.

Παράλληλα, πριν λίγες ημέρες εγκρίθηκαν τα αιτήματά του για ειδική διατροφή και συνδρομητική τηλεόραση στο κελί του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί