«Φοβάστε τους νέους»: Επαναφέρουν το φακέλωμα στο φοιτητικό κίνημα και τη νεολαία – Το έγγραφο που αποκάλυψε ο Χ. Σπίρτζης

Έγγραφο της Πρυτανείας του ΑΠΘ ζητά από τον Κοσμήτορα και τους Προέδρους των Τμημάτων του, τα στοιχεία των εκλεγμένων προέδρων των φοιτητικών παρατάξεων του Αριστοτελείου, έπειτα από… αίτημα της αστυνομίας

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη εξαπολύει ο Χρήστος Σπίρτζης αποκαλύπτοντας έγγραφο της Πρυτανείας του ΑΠΘ που ζητά από τον Κοσμήτορα και τους Προέδρους των Τμημάτων του ΑΠΘ, τα στοιχεία των εκλεγμένων προέδρων των φοιτητικών παρατάξεων του Αριστοτελείου, έπειτα από… αίτημα της αστυνομίας.

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη και το επιτελικό του κράτος, δεν μπορεί να ξεφύγει από τις βαριές ιστορικές αντιδημοκρατικές παραδόσεις της δεξιάς. Φοβάστε τους νέους της χώρας μας… τους τρέμετε … Το προς ενέργεια έγγραφο μάλιστα κοινοποιείται και στο Γραφείο Γενικής Αστυνόμευσης Θεσσαλονίκης.» αναφέρει σε δήλωσή του Χρ. Σπίτζης.

«Δεν θα σχολιάσω την πράξη του πρύτανη, λόγω του θεσμικού του ρόλου. Θα τον κρίνει η ακαδημαϊκή κοινότητα του ΑΠΘ. Όμως την ώρα που το οργανωμένο έγκλημα δρα ανενόχλητο σε όλη τη χώρα και οι δολοφονίες διαδέχονται η μία την άλλη, την ώρα που το έγκλημα συγκλονίζει τις γειτονιές των πόλεων της χώρας, την ώρα που η ανασφάλεια του πολίτη βρίσκεται στο μέγιστο βαθμό. Το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη, ασχολείται με την Πανεπιστημιακή Αστυνομία και μέχρι να υλοποιήσει τις ρουσφετολογικές προσλήψεις, δεν χάνει χρόνο και ασχολείται με τα στοιχεία των εκλεγμένων φοιτητών του ΑΠΘ», τονίζει ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ρωτάμε και περιμένουμε δημόσιες απαντήσεις: Γιατί ζητά η ΕΛΑΣ, τα στοιχεία των εκλεγμένων προέδρων των φοιτητικών παρατάξεων; Ποια εισαγγελική παραγγελία και ποιο τμήμα της ΕΛΑΣ μπορεί να αναζητά τα στοιχεία των φοιτητών των παρατάξεων όλων των τμημάτων του ΑΠΘ και για ποιο θέμα; Ποιος μπορεί να απαντήσει με ονόματα φοιτητών και σε ποιες παρατάξεις ανήκουν και γιατί; Ποιος Πανεπιστημιακός δάσκαλος θα απαντήσει σε τέτοιο έγγραφο; Δυστυχώς η κυβέρνηση Μητσοτάκη και το επιτελικό του κράτος, δεν μπορεί να ξεφύγει από τις βαριές ιστορικές αντιδημοκρατικές παραδόσεις της δεξιάς», υπογραμμίζει.

«Σας θυμίζουμε ότι: Όποτε προσπαθήσατε να τρομοκρατήσετε τους φοιτητές και τη νεολαία, Όποτε προσπαθήσατε να απομειώσετε την δημοκρατία, Η Δημοκρατία, η νεολαία και ο προοδευτικός κόσμος σας έδωσε την απάντηση και θα σας τη δώσει και τώρα», καταλήγει.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί